![]() |
Filmy od Aryama
Witam.
W tym temacie bede umieszczał swoje filmy. Niestety wielu filmów nie moge pokazać (quest spoling). Na początek DL Hunt (SS z hunta są też na forum) DL TOWER (Wersja 7.26) Życze miłego oglądania . |
Nice....fajny filmik (oglądałam wcześniej)...a ten Czech tez był niezły ;)
|
Film Bardzo spoko czekam na następne fast plz!!!! :] :] :]
|
spoxik film. fajny byl ten gosciu co sie polskiego uczyl :p
|
Gratulacje na wypasie jest :)
------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!! |
Dodam iz to jest nasz pierwszy dl hunt, wiec prosze, nie krytykujcie nasz starsi gracze za bledy, bo trochi ich bylo;p
Pozdro |
Kolejny filmik. Tym razem z drag solo.. Do ściągnięcia Tu
Filmik ma już troche ale zawsze coś do oglądania... Zaniedługo dam więcej filmików.. Więcej koment plx ;) Aha wersja 7.26 :) Down: No to już było troche temu ;) I te lagi przez tibiacam ?( |
niezly solo filmik. tez jak sobie gs-a kupie to sie wybiore.
tylko to uh jakos tak niemrawo rzucales i raz bylo blisko... |
Hmm ten dragonik solo byl spoko tylko troszku krtki ten filmik ^^ No ale zobacze jaki ja zrobie (bede robil o cycach :])
|
;( a ja nie moge otworzyc zadnego filmu zrobilem zgodnie z instrukcja i mi nie pokazuje filmów tylko zaby wpisac numer i haslo
|
Filmik jest spoko, ten drag solo i z Dl hunt. Plx nakreccie wiecej filmikow bo sa naprawde super .
Hail Amera :)) Hail AB :)) POZDRO!!! :)) |
nie no filmik ja ksie koles uczy polaka jets the best of nirvana :P
|
NIce filmik ten z dla ^^ tsh sobie niedlugo pujde na jakis dl huncik mam nadzieje ze bedzie DSM ^^
|
Bardzo fajny filmik.Dawaj wiecej filmikoW!!!
|
Dzieki za dotychczasowe comenty.
Dawno nie dawałem filma , ponieważ trenuje. Ale dzisiaj postanowilem przejśc sie na guardy. Guardy Oczywiście wersja 7.26. More comments plx ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale czy nie nudzi ci sie tak w kolko to samo robic? |
Cytuj:
No ale cóż na tym polega expienie ... Hopeless akurat jak wylaczylem filmik zwolnił dziurke - jak już trenowałem :P |
Cytuj:
no wlasnie ja nie lubie tak expic w kolko w tym samym miejscu. Wiem ze tak trzeba, zeby miec lvl-e,ale ja w sumie gram tylko dla zabawy. Czesto zmieniam miejsca gdzie expuje zeby mi sie nie nudzilo. 8) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |