![]() |
Dwarf Geomancer
Znalazłem na http://tibia.erig.net/, że z Dwarf Geomancera wypadaj± BOHy :o .
Na tibi.pl nic o nich niepisze, ale na końcu jest "?", więc moje pytanie dotyczy czy komu¶ owe Bohy wypadły z tego Dwarfa. @Marczyk19 Np i powodzenia w huncie. @Arthas Wiem, że na tibi pl i na erig niepisze że bohy wypadaj± z geom, ale kto wie więc się pytam czy komu¶ wypadły. |
Raczej nie prawda... Wg mnie dwarf geomancer jest za slaby zeby wypadaly z niego bohy.
|
;)
O ty!! Jak tak to ja na geomancera ide!!! Spróbuje to sptawdzić ale nie wiem czy one mi wypadn± ;/. DZIĘX za Info.
|
Tak, ale jak wejdziecie na statystyki Bohow tej strony to nie pisze ze mozna wylotowac z d geo :), moze jakas pomylka bo watpie zeby z tego czegos bohy lecialy ;]
|
watpie zeby az tak wielu z was pokonalo dwarfa geomancera ^.- bardzo watpliwe... przeczytajcie sobie przyklejony temat, w dziale potwory, o nazwie bodajze "taktyki z potworami" (co do nazwy nie jestem pewien) wprawdzie nie ma tam nic o bohah z tego stworka ale poprostu nikomu sie nie chcialo marnowac kasy na mass hunt na dg (3-6h jesli nie wiecej by miec dokladne informacje) zeby to sprawdzic
|
pomylka
jak wejdzesz pierw w boh i patrzysz z czego wypada to juz nie pisze ze z dwarfa .
|
było co było...
kiedy¶ gdzie¶ czytałem podobny temat.
rzeczywiscie Boh wypadały z d geo ale wraz z którym¶ update zostało to usunięte <niestety> Ale kto wie.. może jeszcze wypadaj± :D to już jest dla odkrywców :P |
z tego dwarfa wypadaja bohy.. tylko ze bardzooo rzadko a wiec lepjej Necro xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |