![]() |
travian
travian to gra strategiczna robudowujesz wioske atakujesz podbijasz inne wioski robisz zolnierzy bardzo ciekawa gra narazie za duzo nie wiem
oficjalna strona: www.travian.com strona z budynkami: http://img276.imageshack.us/my.php?i...unitsv39ek.jpg i na tyle mam nadzieje że dużo osób się znajdzie 8o |
hmm fajne gierka ;d, tylko mala poprawka - to nie jest www.travian.pl tylko www.travian.com
pozdraawiam |
Nawet mi sie podoba, dopiero konto założyłem :D
PS: Maffus looknij na mape i zobacz kogo masz koło siebie (mnie oczywiscie xD) |
LOL, smiesznie :), tak pozatym wkurza mnie troche dlugie budowanie...
pozdrawiam |
Pol godziny ma sie budynek budowac ? omg :D
|
Ehh... Regnac sie nie moge... Wyskakuje cos takiego:
Kod:
Message could not be sent. |
@up
To chyba wina majla bo ja tez to mam i sie nie moge zarejestrowac ;( Mafuss i Exolius na jakich servach gracie? :D |
@Minox
Niewszytkie sie buduja 30min :] np farma zboża się buduje 5min @up Ja i Mafuss gramy na serverze 3 Mój nick: Exolius Pl B) PS:Jak sie armie robi? |
jeśli sie nie myle trzeba miec baraki ;)
Cytuj:
;) |
Ej Maf~~ buduj ambasade, zawrzemy sojusz i zdymimy tych 2kolesi co koło siebie mamy :D
|
jagby co tez gram na 3 servie ladnie jak jusz anbasade robisz mi ostanio rozlupali moja 3 osobowe wojsko :p jak bede mial abasade malo brakuje to podbije obok was maly terenik i pomoge doko[ac tamtym dwom :P
|
Jeszcze niemam ambasady ale jak mamy zawierac sojusz to zbuduje :D
Aaaa jak będzie się nazywać? Może Polish Army? |
Wlasnie Sie Zarejestrowalem :) Narazia badam giere ale zapowiada sie dosc fajnie :) Cos w stylu ogame :D narazie spoko :)
Exiolius na jakim serwerze grasz ? :] |
Bede mogł dołączyc sie do sojuszu? :)
|
no jasne
Exolius: nie jest to zly pomysł... gadaj an gg 7990262 ! Dark Qiron: troche nie rozumiem.. |
@Mystic
Wszyscy chyba stąd na 3servie grają i ja też :) |
Ja gram na drugim ;)
|
O to nie wszyscy grają na 3 :)
|
Ej to ma cie ten sojusz juz? Bo ambasade mam :P
EDIT: down: No ale wiesz to jest smieszniejsze XD |
Takie tam smęty jak : ogame.pl , wirtualne-miasto.com , thecrism.com itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |