![]() |
Ile robicie Expa dziennie i gdzie ??
Tak jak już pisze w temacie Ile robicie Expa dziennie i gdzie ?? Proszę o wasz± wypowiedĽ :)
------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnie jak zachodz±cego słońca !! |
0-30k.
Zwykle trenuję...A tak to Guardy/Minosy... |
0 - 100 k
0 kiedy trenuje ... Expuje przeważnie na guardach , soldach i cyklopolis. Nie wiecej niż 100k bo mi się znudza ciagle zabijanie ;) |
0-350k zalezy jaki dzien
|
ja robie malo expa bo 20-30 k w 2 godziny ... na guardach, ale poluje tylko okolo 2 godzin dziennie boo pozniej lagi..cos mi sie z netem wali ostatnio..a moglbym tak szybko na lv sie wybic ;)
|
Ja jak grałem jescze Sitawuze teraz gran postaci± Congueror na lunarze to moim Sitkiem robiłem dziennie czasami okolo 500k expa na dzień :P teraz mam knighta którym robię na dzień około 100k expa ale na 5 h :))
|
jak sie upre to zrobie te 100k expa nie gp 8)
|
Dziennie raczej nie , ale w 4-6 godzin nabije od 20-40k expa na dwarf s. , pojedynczych guardach.
|
Ja, jeszcze tydziń temy bo nie moge sie teraz logn±ć, robiłem do 40k exp, ale na rootach i dwarfach. Można się w ten sposób zaj*** bo to nudne.
|
Taaa, a ja robie 1k na 2 dni bo narazie nigdzie nie chodze tzn na lepsze potworki - za slaba postac :[
|
ja moim Knajtem robie 8-9 k dziennie (3-4 godz grania) na ghostlandzie (mam 13 lv )
|
Ja na guardach okolo 15k - 20k exp na godzine ale po 3-4 godzinach staje sie nudne ;)
|
A ja zabijam na rooku szczurki i zarobiłem w dwa dni 400 pkt. duzo, prawda ? :baby: :king:
|
Cytuj:
Inna sprawa, że jak mówię że potrafie na dzień uskubać 300k+ expa, to nie znaczy, że co dziennie 300k+ expa bije. Expuje jak mam ochotę na expowanie, jak mam runy na expowanie, jak expowisko jest wolne, jak nie mam lagów, i jak nie huntuje. Czyli w moim przyadku dosyć żadko... Po za tym, szybkie expowanie, to nie jest zabijanie rotów, na które run zabierać nie trzeba. Mówie tu o expowaniu na czym¶, co zwróci mi max. 50% kasy włożonej w runy. Więc nie wiem jak w ten sposób miałbym być w stanie nazbierać na cokolwiek. Co do twojego 1m na dzień, nie jest to niemożliwe... |
Cytuj:
|
10-15 K w godzine na ghostlandzie ( w godzine ze 3 BP HMM zchodz± ale wszystko sie zwraca) :)
|
ile expa dziennie
Mój rekord to 30kexpa wiem że mało :)
Zamierzam i¶ć z blokerem na dragi i cały dzień to zrobie huuuuuuu jakie¶ 60kexpa |
Zalezy jaki dzien,ile mam czasu i ile UH
Ale jestem w stanie na godzine bic 30-40k expa Pozdro |
hmm... to zalezy jak mi sie chce expic ale jesli nie mam lagów to dziennie robie miedzy 40-120k zalezy od tego ile ludiz jest tam gdzie expie ......
|
Dziennie to nikty nie przekroczylem 100k (no moze o troche), ale na godzine:
0-5k trening. 5-10k potworki bez uzycia run (trole, rotwormy, dwarfy, beholdery, ghoule) 10-40k potworki z na ktory zwraca sie loot za UH (guardy, cyklopy, ork) 50-55k UHozercy (smoki :) ), nawet po 10BP UH na godzine bierze taka wyprawa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |