![]() |
Poszukiwany Polski Tutor
Witajcie,
Potrzebuje pomocy w związku z moim imieniem. Na początku istnienia Furory wybrałem sobie nick, który jest niezbyt mile widziany i dlatego chicałbym go zmienić. Jednakże, kiedy rozmawiałem z Polskim Senior Tutorem na Securze powiedział mi on, że jedynie tutor na danym świecie (Furora) może zgłosić nieprawidłowy name.. a tak się składa, że na furorze jest bardzo mało tutorów (nigdy nikogo nie ma na help) Niestety nie mogę napisać o moim imieniu na forum.tibia.com, ponieważ jest ono "stosunkowo" dobre, lecz bardzo "nooberskie" Proszę o pomoc Polskiego tutora na furorze, odwdzięczę się jak tylko będę mógł (reput, notka, fajne przedmioty na furorze itp.) Jeśli chcesz pomóc napisz Private Message, a napewno się dogadamy ;) Dzięki z góry i pozdro :) |
o ile mi się wydaje niejaki Taifun Devilry jest tutorem ;d zagadaj z nim
|
Duskiness nikomu nie pomogą.. nawet nie odpowiedzą
|
A co ma gildia do rzeczy, Tutor to Tutor i ma wykonywać swoją pracę.
|
To, że ma wysokie mniemanie o sobie, nie odpowiada na msg i na help nikogo nie ma ( a jesli jest to nie odpowiada na pytania ).
I właśnie dlatego napisałem tutaj :) |
Pisz do Taifuna. Jest teraz juz senior tutorem , więc musi wykonywać swoją robote pożądnie.Nie ważne czy jest w dusk czy w innej silnej guildi. Możesz tez pisać do Charonsi, również Senior Tutor. :)
|
Warn:
Czy to naprawdę było takie trudne, aby umieścić ten topic we właściwym dziale? Z jakiej racji założyłeś go w Handlu? down: ?? |
Żal.pl ;)
|
w dzisiejszym slangu mlodziezy grajacej w tibie "żal" oznacza cos ala "no comment" tylko strasznie zniewieściałe ;]
---- ze ..... jestes zniewieściałym mężczyzną, czy chłopską baburą ? :P |
A jak myślisz co miałem na myśli ;)
|
Refresh :)
|
Kto jest??
Wie może ktoś kto jest tutorem na świecie Balera...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |