![]() |
Atak scarabów
22:06 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.
Czy oni nie przesadzają? Świat nawet miesiąca nie ma, a oni już ataki robią. Ehh 22:12 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. No to Ankrahmunianie mają jesień średniowiecza... ciekawe czy sobie poradzą, szkoda, że nie mam pacca:( 22:14 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. Po raz drugi?... To już chyba przesada:P 22:16 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. Co dwie minuty kolejne natarcia :P ciekawe ile fragów już poszlo ze strony ludzi |
Cytuj:
|
no i.... wali mnie to =] i tak nie moge iść bo bym padł
niech ktoś zrobi filmik btw. 22:05 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun. 22:11 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. 22:13 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. 22:15 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun. |
No tylko nie wiem po co oni ten atak robili jak i tak 80% ludzi nie da rady to raczej to nie mialo sensu
|
43 osoby killed by an ancient scarab, 42 killed ancient scarabs. Jeden frag przewagi ancientow :(.
|
Cytuj:
|
ZzZzZz...
Ten atak został odparty po chwili, wystarczyło od razu sie nie pchac za daleko;p. Sam zbloczyłem pare anciencików tylko lot sucharny sama kasa... Ciekawe co teraz... były elfy na venore scraby na ank.... Orki na thais? albo Nieumarli na Dare? fajno by było :-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |