![]() |
Demon rubera
Siemka wam!
Prosze was by ktos zamiescil ss z huntow na serverze Rubera. 34 lvl-Elite knight Tanivupo-Rubera |
no nie chlopie tu sie zamieszcza wlasne zdjatka a nie sklada zamowienia!! Jak chcesz zobaczyc Demona na ruberze to kup PACCa i idz albo lookaj na forum co jakis czas i sprawdzaj czy juz jest!! No nie chca forum na bar zmienic !!
Master Latka You see Master Latka. He is a paladin (Level 19 ). He is a Loyal Member of Death Row Academy. 8o 8o 8o 8o |
Ja tu juz podpalony ze se zobacze demon hunta a tu prosze X(
|
;/
n00b ty Lolu
|
Spoko, spoko mario
Lecim na demona jush "niedługo" heh i se porobimy screeny .: Detox Rox :. Lord Leszczu, 41master sorc, 50mlvl Rubera |
Spoko
Za "niedlugo" im pokazemy co to jest hunt na demony :) spoko lesczu my im damu popalic:P
Tanivupo-rubera-34-elite kngiht :] |
eh ja tutaj wchodze myslalem ze jakis hunt fajny byl a tutaj X( :) no to jak "niedlugo " idziecie to dajcie duuzo fotek
|
he he!
lord leszczu?! HE HE ;P! wezcie sie tu wpisujcie ktos z rubery ;P! moze kogos poznam ;P!
ps:znam cie z klanu tera polska... masz nice GH ;P |
X( X( X( o ja zebraly sie 2 pojebusy którym sie zachcialo gadac!!! to nie czat!!! od tego jest gg!! nie nabijajcie postów!!!! nastepna sprawa co to za nazwa tematu??! X( bucu jeden!!! nie lubie takich osób napaliłem sie ze ogladne sobie zdjecia z demon huntu a tu jakis frajer jeden z drugim czata sobie urządzili!!!!
ŻYDZI DO KATYNIA!!! X( X( X( X( X( |
Cytuj:
A co do czata, to fakt....modkowie do pracy!kasowac ten temat! :P Ps. Chcesz sski z demonow - www.tibia.de / forum i tam masz kupe takich rzeczy. |
Cytuj:
@założyciel tematu Fu x2 |
chce zdjecia z demon huntow ale slyszalem ze na tibia.de jest pelno keylogerów i nie wiem czy tam wchodzic czy nie :( troche sie boje a dlaczego faszysta?
8) |
bosh co za frajer :baby:
|
Te zasrance jak macie cos do mojich ziomkow z rubery to macie tez cos do mnie !! A nie radze bo jak wy***rdole z krzesla w ryj to sie wygniecie na lewa strone a jak nie to na prawa, nie radze do nich burkac bo dorwe...W tibii tez nie bujta sie nie muwic do nich frajerzy itp bo naprawde gong w twarz leci, nic kurde jak chca czata to se robia na forum a posty kazdy moze je zajmowac, nikt nie placze jak ktos inny zajmuje tylko wam cos odbija, bo co z rubery zasrance...
**** *** 10 lvl. skille 40/29, 4 mlvl. KURDE HAKNELI !!! VENORE RUBERA |
he he x 2
lol metiu ;P! co za typ, nie wyrazaj sie tak przy dzieciach... ;P respekt panowie....... :D
|
Ekhm....
Eh....myslalem ze zobacze jakiegos hunta a tu Mario prosi o fotki :> Mario 3maj sie mam nadzieje ze kiedys sam pujdziesz na Demon Hunta.... :P
|
Buuuuuu Heh...pozdro dla graczy na Danubii....~~~~Danubia rOx~~~~~~ 8)
|
Ehs a ja ci cieszylem ze juz bede jakies ss'y z Huntuw na demony :baby: ale wlarze na posto pacze zadnych ss ;( jak bedziecie szali na jakiegos Hunta rubcie ss'y
Pozdro dla graczy z eterni 8) Prawda jest srebrem amilczenize zlotem :evil: |
NA prożbę kolegi: ja jestem z rubery.
@leszczu mogleś dać sobie nick leszczu a tak to teraz wiem :P) |
bossmanek cos ty taki nerwowy czy jest gdzies zabronione rzmawianie na forum ?? młotku od tego jest FORUM !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |