Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Elder Druid vS. Master Sorcerer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61452)

Jimikaf 16-01-2006 15:13

Elder Druid vS. Master Sorcerer

Siema, zamieszczam tu filmik z mojego dzisiejszego deula.
Mam jedno pytanie.... tak kolo 15-16 minuty jest taka akcja ze leci exura vita i uh na raz (Look Bithrax) i nie wiem czy ktos go nie uhnol.
Odp plx
Edit@ On Podobno nie chcial tego uha ktos go uhal z wlasnej inicjatywy (napewno nie Cahir)

link:http://rapidshare.de/files/11162522/Solooo.rec.html

Xovi 16-01-2006 15:15

Ja tu widze ze ktos go Uhnał ;D Wielkie Gz dobrze Ci szło!!

Poof 16-01-2006 15:17

zgadza się ktoś go UHnął ciekawy duel :P

PS : XOVI raczej filmiku nie oglądałeś bo post napisany zaraz 2 min po temacie

Xovi 16-01-2006 15:25

Jak nie

PS : XOVI raczej filmiku nie oglądałeś bo post napisany zaraz 2 min po temacie[/quote]

To kumpel z rl, Filmik dostałem 1, i przed podaniem linku na forum

Careful 16-01-2006 15:28

Xovi jest z rl od Jimikafa wiec mogl filmik obejrzeć wcześniej :P Tez sie zgadzam ze ktos go uhnął, gdyż to nie jest tylko moja opinia lecz także wielu innych osob, po drugie Bithrax praaaawie padł, dziwnym trafem miał exhausted lecz sie uhnął?? :|

P@cerion 16-01-2006 15:33

Najs :P

Ładny duel, może podobał mi sie dlatego ze na mojej Pacerze (non-pvp) nie mam okazji popekować, a może był naprawde dobry.. ;)
Bardzo dobrze Ci szło, ale gość miał sporą pomoc, najpierw w krytycznej sytuacji dostal uha, a potem jeszcze bursty, także nie była to czysta walka. Ogólnie rzecz biorąc dobre pvp chłopaki. ;)

Palek Demon 16-01-2006 15:38

@pacerion
Twierdze to samo walka była nieczysta a ewidentnie go ktos uhnol na logiczny rozum sam by sie nie vitnol i uhnol (zresztom to niemozliwe) potem dostal bursty n/c Ja bym cos skombinowal i dal filmik h lvlom :evul: Moze by go podcieli Idiote Co gra niefer

Torarnos 16-01-2006 15:40

Proszę o szybkiego rehosta na tibicams lub megaupload, bo mam publiczne ip :(

You have downloaded 35751 KB. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Instant access! (Or wait 32 minutes)

Luis Odis 16-01-2006 16:06

:::

Rehost plx bo chce obejzec :P

Alcor Sake 16-01-2006 16:07

Żle zrobiłeś ... :/
jak zobaczyłeś że mu pomogają to odrazu "Utani Gran Hura"
i C ya
a tak to lvl W dól. mogłeś wziaść więcej manasów i spelle walić xD

Hugo 16-01-2006 16:14

moim skromnym zdaniem to reoszke znoobowales ;], a to nie dlatego ze nie trafiales czesto runkami bo to zrozumiale, jak sie myka w rozne stronki specjalnie, ale dlatego, ze zamiast sie uhac, a vity sobie na krytyczne sytuacje zostawiac to ty w tragicznym momencie nie masz many i nic cie nie chroni przed kolejnm sdkiem (nie wchodze w to jak sie uhasz :P)

Jimikaf 16-01-2006 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo
moim skromnym zdaniem to reoszke znoobowales ;], a to nie dlatego ze nie trafiales czesto runkami bo to zrozumiale, jak sie myka w rozne stronki specjalnie, ale dlatego, ze zamiast sie uhac, a vity sobie na krytyczne sytuacje zostawiac to ty w tragicznym momencie nie masz many i nic cie nie chroni przed kolejnm sdkiem (nie wchodze w to jak sie uhasz :P)

NIe luknalem ile mam many... ;/ jak sie zorientowalem bylo juz za pozno ^^

Edit@ nie wnikajmy w to czy sie uhalem czy nie tylko czy jego ktos uhnal....;]

fckubol 16-01-2006 16:35

Moim zdaniem to kilka osób to jego dobrzy ziomy
bez sensu uhali go burst arrow mu dali .przegrales nieczysto
pewnie większosc osób uważa ze oszukiwali

Xonewiz 16-01-2006 16:46

Rofl

Noobowski Duel. Cienkie pvp obu stron

Damian23 16-01-2006 16:46

Dlamnie Jimikaf wygrales, oni grali nie fair pierw on wziol vite i jednoczesnie go ktos uhnol a potem dal mu okolo 8 burstuw :x gra nie fair Jimikaf zwyciezyles jak dlamnie.

Jimikaf 16-01-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xonewiz
Noobowski Duel. Cienkie pvp obu stron

Tu nie chodzi o nasze pvp.... tylko czy ktos go uhnal (czytanie ze zrozumieniem boshhheee)

A tak pozatym to chcialbym Ciebie w akcji zobaczyc jak taki "kozak" jestes..

Edit@ up: THX :)

Patryczeqq 16-01-2006 17:24

Dla mnie to ty byles wygranym!! na 100%
po 1: on mial 3 sytuacje podbramkowe a ty 1 nie liczac juz deda
po 2: jego ktos uhnal i ten azar mu dal burst arrowsy a to bylo nieuczciwe
po 3: YOU ARE WIN!! B) B) B)

Gomivek 16-01-2006 17:26

Ja P**R***E jaki ****a oszust ***any X( wygrałbyś gdyby go ktoś nie uhną nawet nie wiem czy czasem go ne uhali.. :confused: nie dosc ze mu bursty dawali. Wedlug mnie wygralbys nawet wczesniej B) a gdybys podkoniec sie uhna to i tak bys przegral bo go uhali X(

szpak90 16-01-2006 17:36

nie byloby problemu gdybyscie poszli sami gdzies w bezludzie i nikt nie moglby was uhnac
tak to bys mu na***al ;)

Sent 16-01-2006 18:19

masz racje w 15/16 minucie jak on byl na black hp to go ktos uhal .. gdyby nie jego koledzy wtedy bys raczej wygral .. ale i tak good ci szlo ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49.