![]() |
Licytacja domku.
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tu. Mój kolega kupował domek. W depo (w tej czarnej skrzynce w depo) miał 22 platinum coins ( czyli 2200 gp). Za domek miał zaplacić 2135 gp. Za to że nie miał 21 platinum coins i 35 gp dostał bana na kupywanie domków. To jakaś paranoja. Czy Cipsoft nie umie rozminiać kasy w tibi?? Odpowiedzcie co o tym myślicie i jeżelli temat tu nie pasuje prosze o przeniesienie.
|
Podstawowe pytanie: Czy te 2135, które miał zapłacić za domek to jest po wliczeniu czynszu? czy przed?
System licytacji i obsługi domków umie rozmieniać kasę. Wydaje resztę, sprawdza wszystkie pojemniki w dp(nie tak jak kiedyś, jak trzeba było mieć w na "samym początku" dp). Twój kolega prawdopodobnie nie miał wystarczającej ilości gotówki na zapłacenie za domek i na pierwszy czynsz. Pozwole sobie przenieść ten temat. |
Skandal
Nie umiem odmieniac niektórych wyrazów opcych ale CIPy już przesadzil, ile ten kolega dostal za to bana?
|
nom trzeba miec odliczona kase w depo
RENTA + TYLE ZA ILE WYLICTOWALES NP DOMEK JEST PO 500GP A TY LICYTUJESZ GO NA 1000GP CZYLI W DEPO MUSI BYC (W DEPO W JAKI JEST DOMEK) 1500GP PS. Ja za domek nie zaplacilem ten ban na domek jest na 30 dni ;( |
Cytuj:
a bana dostal na miesiac, ale nie na calkowite granie a na lictowanie domkow - z tym mozna zyc. |
a ja kupiłem domek i chciałbym zniego zrezygnowac co mam zrobić ? pierwsza rata domku kończy mi sie 27 srycznia a ja już niechce płacić 1 raty czynszu bo chce z domku zrezygnowac co mam zrobic?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |