![]() |
Dwarven helmet
Słyszałem że istnieje takie coś jak "Dwarven Helmet", lecz nic o tym nie pisze na tibia.pl. Na moim servie już ktos go zlootował ale nie ujawnia z czego.
I tu pojawia sie moje pytanie "Z czego można zlootowac Dwarven Helmet"???? @Down Nie, niestety nie mam :confused: |
Moze jakas fotka na dowod ze istnieje ??
|
Na tibi.erig pisze, że ten hełm wypada z Hornet Fox bossa minosów. Więc możliwe, że istnieje :)
Dwarfen Armor istnieje radze postiudiowac tibi.erig tam znajdziesz odpowiedź, jak go zdobyć. Mam nadzieje, żę to zdanie to nie qs ;) Polecam tibi.erig naprawde fajna strona, ale po angielsku ;( |
Co prawde pierwsze słysze o takim hełmie ale o dwarven armor tez nikt nie słyszał a jednak istnieje ;) ale dopuki niezamieścisz fotki/filmiku to nie masz co liczyc na to że ci uwierze :D
|
tak samo jak dwarven armor i dwarven legs-.- nie zamiescisz filmu, zdjecia nikt ci nie uwierzy :baby: a poza tmy film i tak ci raczej modki wykasuja bo bedzie to quest spoilind czy jak to tam sie pisz :D
|
Niastaty nia ma takiago halmutu a ja cia radza podaczać sia trocha angialskiago ba nia ma czagoś takiago jak halmet...
Poza tym nie truj sobie tym głowy, jak będzie dostępny to podobnie będzie miał prawdopodobnie def. jak dark/steel ect. lub mniejszy @UP od kiedy to pokazanie swojego ekwipunku to quest spoiling? Zanim zaczniesz operować zaawansowanymi zwrotami to naucz się co one znaczą... |
Cytuj:
Dobry jestes :baby: . Jeszcze trochę i bym pomyślał,że masz z 10 lat-.- Po co odpisujesz jak nie wiesz??? Żeby nabić głupie posty? |
Cytuje:
tak samo jak dwarven armor i dwarven legs-.- nie zamiescisz filmu, zdjecia nikt ci nie uwierzy a poza tmy film i tak ci raczej modki wykasuja bo bedzie to quest spoilind czy jak to tam sie pisz mi nie trzeba dowodu w postaci fotki lub filmu na istnienie dwarven armor, ponieważ jest on do zdobycia w quescie i nawet wiem gdzie ten quest sie znajduje.... :cup: |
http://tibia.erig.net/Dwarfen_Helmet Wejdźcie i zobaczćie, a na następny raz nie mówcie że nie ma jak nie wiecie :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
afff lol z assasina wypada leopard armor a nie dwarven a dwarven helmet wypade z bosa mino close topic plx |
aha;]
Jeszcze tylko mi powiedzcie gdzie moge znaleść bossa mino??Czy to chodzi o Horned fox (czy jakos tak;p) ??
|
Dwarven Armor jest dostępna z questa i jest na moim świecie.
Posiada ją Pollux Castor, aktualnie 112lvl RP, ale gdy zdobył dwarven armora miał poniżej setnego. Dał bym ss'ka, ale Pollux przeprowadził się na Edron, a ja nie mam pacca :( |
na tibianews.net w helmetach znajdziesz.
Dwarven armor jest juz nawet na kyrze.Pogadaj z Samem w thais. Old backpack |
Cytuj:
|
istnieje coś takiego jak dwarven helmet, ale nie wiadomo skąd go można zdobyć...
słyszałe, że jest nagrodą w jakimś bardzo trudnym quescie....jakoś niewiele mi to mówi -.- |
Dwarven helmet to wg. Erig net rzadki loot z The Horned Fox, bossa mino w wieży mino koło Kaz. Czy wy w ogole czytacie treść tego tematu przed napisaniem bzdurnego posta?...
|
Cytuj:
Gav~ |
a o to i dowód na to, ze jeden ziomek ma napewno dwarven armor i duuuuzo kasy, niejaki "Klawdya" na harmonii,kto chce , zeby mu przeslac zdlecie, to niech poda mi e-mail(zdjęcie (skrim) zrobione 1 maja 2006 roku)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |