Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   7 Grobów - ciąg dalszy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61490)

billy1993 16-01-2006 19:50

7 Grobów - ciąg dalszy

Witam wszystkich. Mój nick to Like Moon, jestem na świecie Honera. Otóż gdy przeczytałem temat o siedmiu grobach, zaciekawiłem sie tą sprawą. A więc postanowiłem znaleźć pomocnika do odkrywania tajemnic, pomocnik szybko zgłosił się do mnie na gadu - gadu. Dziś razem z nim postanowilismy zająć się tą sprawą. Poszliśmy do pomieszczenia z siedmoima grobami, zbadaliśmy je dokładnie aby nie musić chodzić tam po sto razy sprawdziliśmy i przeczesaliśmy całe pomieszczenie. Po jakim czasie wróciliśmy do All Dee's shop i zeszliśmy w podziemi. W czasie wędrówki w podziemiach zauważyliśmy pewne ciekawe miejsce z polem z podświetleniem. Wszedłem na podświetlenie aby zobaczyć co jest na górnym piętrze. I co? HA, SIEDEM GROBÓW. Stałem tuż pod pomieszczeniem siedmiu grobów, na polu z ledwo co widoczym podświetleniem. Myśle że tam jest ukryta dziura którą trzeba wykopa pickiem. Teraz tylko zdobyc pick i odkopać to !!! A teraz małe podsumowanie:

7 grobów - All Dee's shop - Tunel dokładnie pod nim - Miejsce pod 7 grobami - Pick kupuje się u All Dee. Ludzie wszytsko się układa!!! Życzcie mi powodzenia z prowadzeniu tej zagadki. Kiedy skończymy z tą tajemnicą zajmiemy się dźwignią Toma. :) Pozdrawiam!!!

DRoN 16-01-2006 19:52

... nie masz na to chyba dowodów , ale kto by się przejmował takimi szczegółami , jak poparcie swojego zdania ... może odkryjesz tunel rook-main ?? ...

alanzych 16-01-2006 20:06

Re

Najlepiej daj screeny cwaniaczku :]

First Doom 16-01-2006 20:10

Ale te 7 grobow nie znajduje sie pod sklepem All'dee

Mozesz wkleic jakies Screen Shoty?

Louis 16-01-2006 20:10

Też tam byłem...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez billy1993
Witam wszystkich. Mój nick to Like Moon, jestem na świecie Honera. Otóż gdy przeczytałem temat o siedmiu grobach, zaciekawiłem sie tą sprawą. A więc postanowiłem znaleźć pomocnika do odkrywania tajemnic, pomocnik szybko zgłosił się do mnie na gadu - gadu. Dziś razem z nim postanowilismy zająć się tą sprawą. Poszliśmy do pomieszczenia z siedmoima grobami, zbadaliśmy je dokładnie aby nie musić chodzić tam po sto razy sprawdziliśmy i przeczesaliśmy całe pomieszczenie. Po jakim czasie wróciliśmy do All Dee's shop i zeszliśmy w podziemi. W czasie wędrówki w podziemiach zauważyliśmy pewne ciekawe miejsce z polem z podświetleniem. Wszedłem na podświetlenie aby zobaczyć co jest na górnym piętrze. I co? HA, SIEDEM GROBÓW. Stałem tuż pod pomieszczeniem siedmiu grobów, na polu z ledwo co widoczym podświetleniem. Myśle że tam jest ukryta dziura którą trzeba wykopa pickiem. Teraz tylko zdobyc pick i odkopać to !!! A teraz małe podsumowanie:

7 grobów - All Dee's shop - Tunel dokładnie pod nim - Miejsce pod 7 grobami - Pick kupuje się u All Dee. Ludzie wszytsko się układa!!! Życzcie mi powodzenia z prowadzeniu tej zagadki. Kiedy skończymy z tą tajemnicą zajmiemy się dźwignią Toma. :) Pozdrawiam!!!

Też tam byłe i też to widziałem, piszcie co wiecie to się cosik info uzbiera!!!!!!

Louis 16-01-2006 20:13

Czytajcie to sie dowiecie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom
Ale te 7 grobow nie znajduje sie pod sklepem All'dee

Mozesz wkleic jakies Screen Shoty?

Nie pod sklepem, tylko w jakiniach które są pod sklepem!!!!!!!!!!!

First Doom 16-01-2006 20:16

@ up

A no racja , ale tam nic nie swieci :)

Juz kopie pickiem jak cos znajde to odrazu napisze

billy1993 16-01-2006 20:23

A...

Jak wkleic screen shoota? :)

First Doom 16-01-2006 20:25

Tu masz link i tam shostuj zdjecia i ss pokaza ci sie link to wklej ten dla forum (1) ale ten nizszy bo tez wyszczy to miniaturka.

..::QRAS::.. 16-01-2006 20:47

http://foteka.pl/images_small/531_small.jpg

zdjecie jak stoje pod 7 grobami /\

http://foteka.pl/images_small/532_small.jpg

tu zdjecie (matrzec na mapke) co znajduje sie nademna /\

i nie wiem gdzie ty chcesz tu kopac pickiem ? ;/

First Doom 17-01-2006 10:31

@top

Ja tam nie widze zadnego podswietlenia... jedyne podswietlenie to twoj torch..

Po drugie kopanie pickiem nie ma sensu bo groby sa nad , a nie pod .

Magma 17-01-2006 10:46

Chodzi o kopanie w miejscu z grobami... Tylko po co, jeśli niżej są te tunele? :confused:

I tam na serio nie ma podświetlenia...

Iska 17-01-2006 13:00

No dobra a co ma byc pod tymi grobowcami , w tej rzekomej dziurze??

Oxi Rookmaster 17-01-2006 14:26

o ja wez ktos zamknij ten temat po co kopac pickiem jak pod grobami sa tunele a tym bardziej tam nie ma podswietlenia ;]
Kolejna bujda

billy1993 17-01-2006 18:00

7 Grobów - dzień drugi

Dziś stwierdziłem że nie ma poco kopać pickiem pod grobami, gdyż chodzi mi o groby, a nie oto co jest pod nimi. Dziś przeglądnołem książki w bibliotece, niestety nic nie znalazłem. Co prawda były tam książki o potworach i szkieletach ale nic na temat grobów. Po przeszukaniu biblioteki stwierdziłem że Seymour powinien coś wiedzieć na ich temat, niestety nic z tego. Popytałem ludzi na rynku z największymi levelami niestety większąć z nich nic nie wiedziała o istnieniu tych grobów, tylko jeden ludek stwierdził że nie warto się tym zajmować i że to jest szara magia. Pozostaje mi tylko razem z moim pomocnikiem rozwiązać tą zagadke.

Ilawin Wiki 17-01-2006 18:39

Dzisiaj przeszukałem dokładnie całe legowisko szkieletów pickiem i łopatą(nie wie po co) stwierdziłem, że te groby to tylko po to by było ładnie. Przecież tam gdzie są szkielety powinny być groby. Czyż nie..?? :cup:

PawieOczko 19-01-2006 11:29

moim zdaniem to kolejna zmyłka CIPów, po to aby pokazać początkującym co czeka ich na mainlandzie...

Pan Klocek 19-01-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawieOczko
moim zdaniem to kolejna zmyłka CIPów, po to aby pokazać początkującym co czeka ich na mainlandzie...

Ze niby co?? groby?? szkielety?? pochodnie?? nie rozumiem o co ci chodzi.... dlaczego twoje posty musza sie ograniczac do tekstu "to tylko zmylka" "to tylko zeby uatrakcyjnic gre", nawet jesli te teksty nie pasuja wogole do tematu..... :/ ahhhh zastanow sie co mowisz kakaow... eee pawie oczko :/

First Doom 19-01-2006 11:51

Cytuj:

Denerwuja mnie ludzie ktorzy nic nie robia tylko krytykuja..

Tethi 19-01-2006 13:45

Cytuj:

OMG
zamiast być pesymistą i puszczać takie teksty byś zaczął szukać razem z nami -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24.