![]() |
Drakmoor
Chcialbym zachecic wszystkich graczy to grania w Drakmoora. Poniewaz gra w to malo osob, zachecam do tego Was ;) .
Jest to tekstowy RPG dla wielu graczy, rozgrywany turowo. Możesz tutaj walczyć z potworami, innymi graczami, zarządzać własną strażnicą czy też zarabiać pieniądze na własnej kopalni bądź wraz z innymi graczami stworzyć własny klan. Nie spodziewaj się tutaj oszałamiającej grafiki - to gra bardziej na wyobraźnię. W godzinach od 8:00 do 0:00 co dwie godzinki i jest restart (odnowienie zycia many, itp.) Jesli nie bedziecie wiedziec o co chodzi, szybko wysylac do mnie PW, mam juz troche obeznania w tej grze :p NIE PISZCIE DO MNIE Z PROŹBA O KASE!!! SAM JEJ NIE MAM X( Link: http://www.spoonman.eu.org/rpg/ NIE TRZEBA NIC SCIAGAC!!! PO PROSTU REJESTRUJEMY SIE I GRAMY!!! :) |
wlasnie sie zarejestrowalem mam nadzieje ze nie klon valteru bo to glupie gry bo bron wytrzymalosci ma malo X(
|
... i w tym momencie gra przestała mi sie podobać :D ... grałem kiedyś w myfantasy , ale to też taki turowy crap ... dostajesz 1 ruch co kilka minut i se tak możesz do 100 kumulować ... najlepsze z takich obrazkowych (tylko ikony i texty) MMOG to są strategie turowe/czasu rzeczywistego ...
|
tez uz mi nie odpowiada ale czsami bede zagladal bo gralo duzo osob a gra i tak niezle zasuwala z wczytywaniem stron
|
Hmmm zapowiada się ciekawie, jak zobacze to skomentuje
Eeee taka o :P dedlem juz 2 razy :( |
i to tego ten %&@!(#^ Valroth wsadził mnie do lochu i zablokował możliwość gadania w karczmie !!!!
|
widze ze temat poszedl w zapoamnienie...
moze macie taki problem ze nie mozeciez wejsc na gireke tylko jakies forum? |
noo jak wejsz na ta gre??bo tylko jest forum
|
To wejdz na to forum i przeczytaj temat, pisze ze servery wyłączone bo jakieś dobile coś zrobiły
|
juz wszystko dziala mialem 49 energi jak wlaczylem ^^B)
|
Qrde chyba mi valroth konto skasował, niemoge się zalogować X(
Niech go ktoś pozdrowi (mieczem) ode mnie! |
pewnie cos zrobiles, krol ma immunitet (nie mozna go zaatakowac) za miesiac (chyba) znow bedziesz mogl grac, na nowym koncie
|
Wysłałem do księcia zgłoszenie że pewien gość mnie dużo razy atakuje, pewnie za to X(
|
niestety... az nie nabije on wiekszego poziomu to moze ciebie bic zawsze jak jestes zywy, kiedys zabilem kolesia chyba 10 razy, duzo expa dawal :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |