![]() |
UO Screenshot Utility
Mam pewien problem a mianowicie ściagnełem UO Screenshot Utility i kiedy naciskam Print Screen pojawia sie błąd "NviewLib.(dll) is not found" przez co nie moge zapisać plików w formacie jpeg. Pomocy o co chodzi?!
LoL te dll oczywiscie bez nawiasu ale inaczej wyskakiwalo to może być trojan. |
Oczywiscie, ze to moze byc trojan.
1)Reinstalka UO powinna pomoc 2)Jesli nie - sciagnij z innej (zaufanej) stronki 3)jesli nie dziala nadal - zacznij od poczatku 4)zeskanuj kompa jakims antyvirem - jesli nie masz na kompie niczego, polecam skaner.mks.com.pl (bez www) |
Co to jest UO Screenshot Utility??
:( Mam problem niewiem co to jest UO Screenshot Utility.
Kto wie co to jest niech się skontaktuje e-milem lub na gadu gadu. Bardzo proszę o kontakt. plzzzzzzzzz muje adresy gadu gadu:5122384 e-mil:[email protected] |
niezła załamka koleś
^^ Co to jest Uo screenshot utillity . Jest to program do robienia ss'ow , mozna go sciagnac z tibii.pl i gdy w trakcie gry nacisniemy esc to screenshot automatycznie azpisuje sie w wybraym folderze w pliku . *.jpeg . Mysle ze pomoglem :P
|
ee
Tez mialem taki problem ...chodzi o to ze brakuje pliku... przeinstaluj Uo i bedzie działać...
|
jezeli szukacie jakiegos dll to pzeciez istnieje: http://www.dlldump.com/
|
Mialem zapisanych okolo 40 fotek i nagle sie wykasowaly:/,codziennie sie pare usuwa:/, jak myslicie co to moze byc?
Uzywam oczywiscie UO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |