![]() |
59ek [Furora] Napoczatku poh potem boss ale jaki :P
napoczatku troche nudy nagrywalem dla kumpli z klasy filmik z pohu i podziemi mialo byc spokojnie a wrocilem z lvlem nizej :] zlookac
http://rapidshare.de/files/11212234/scorpi.rec.html |
LOL chciales blokowac? Miales duza szanse uciec tam razem z nimi
|
niee
film nagrtywalem o 2 w nocy (zamula i zmeczenie) i myslalem ze to zwyczajny dl nie zobaczylem ze to demondras czy jak mu tam ;ppa tak to bym ropna go spokojnie :] |
ale niespodzianka :D zapewne sie etgo nei spodziewaes :D
|
ja nawet jak padlem to myslalem ze od dli jakies mega kombo dopiero po pewnym czasie Raaful zobaczyl na tibia.com ze to demondras :P
|
18:35 Doom Harvester: HEY
18:35 Doom Harvester: MY MONSTERS Na wstępie piękny pokaz zabicia komu¶ potworków..... 18:38 Scorpi'on: filmik robie 18:38 Scorpi'on: noobom 18:43 Scorpi'on: w dziurze gs Jak robisz film dla "noobów" to by¶ mógł zejsc i pokazać tego GSa:P 18:42 You have found a bag. 18:42 You have found a two handed sword. QS!!!! @Demondras:P Praktycznie nic zrobić nie mogłe¶....:P Jednak to cholerstwo dobre jest :/ 18:48 You lose 261 hitpoints due to an attack by Demodras.18:48 You lose 366 hitpoints due to an attack by Demodras.18:48 You are dead.;] Cytuj:
|
monstery nie byly jego bo moje byly cycki na pohu
nic nie zrobilem bo myslalem ze to byly by dle i mialem jeszcze czas a film na nabkow z mojej klasy nie chodzilo o forumowiczow i jak mowi ze dziura z gsem no to znaczy ze dziura a w niej gs i tyle wiec po co pokazywac tylko waste run ;] ;p [EDIT] aaa zapomnialem o tym qs ... odruchowo pozatym quest malo wazny ;p |
hah raaful rl ziom niedłogo orshabal blocgard wraca na furora mam tam 25 lvl ale raczej szybko sie to zmieni :) przez ostatnie 1,5 miecha gralem na aurea
dobilem 61 i zonk hunted wiec wracam tu wlasnie zasysam filmik |
mastro skoro znasz rafala to moze przemla tez? ;> odp :P i powiedz jaki nick na furorce :)
|
oj 2 pod zad sry :)
|
hah przemka terz znam choc nie tak dobrze jak rafala bo z rafalem da sie gadac a ten 24 na dobe potrafil siedziec przy kompie :)a nick wkrotce sie przekonasz
|
nom to ja jestem synem przemla z hiberny (przemka nie jacksa) rafala tez znam :P i chodz do klasy z ligurupem on gral z przemkiem pewien czas :P (teraz gra gdzie indziej wiesz pewnie na jakiej postaci :P)
|
UP@ and UP UP @ and UP UP UP @
lol ten temat jest zeby pogadac? ;] gadajcie se na priv a nie spamujecie =p :baby: |
Cytuj:
wlasnie przekazales nam prywatna wiadomosc a jak sie nie podoba to po co czytasz pytal to mu odpowiedzialem |
Hehe bkowy filmik :) Niezle padles :p Pozdro!!
|
Fajny filmiq, tylko szkoda mi tego lvl, mlvl i skilli :(
Ostatnie chwile twojego zycia \/ http://i18.photobucket.com/albums/b1...m/demodras.jpg |
heh nice screen :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |