![]() |
200 k expa dziennie :/
Mam pytanie gdzie ludzie na 40 lvl knighci robia 200 k+ expa dziennie
ja mam 40 lvl i tez chce robic te 200 k + ale nie wiem gdzie moje jak ja expe Katedra 13 h 100k - cycopolis 9h 70 k + -2 poziom Larvy 12h 100 k + lekko plux kumpel mówil zebym szedl na tombe ale potem afk i nie wiem na jaka 8o jest to nowy swiat a wic skile sa slabe ... ale duzo osob ma te slabe skile ;/ ja mam 65/61 bs g-shild p-legi cruz helmet i oto pytanie gdzie moge wbic te 200k+ tomba powiedzcie o która chodzilo ... lub inne miejsca gdzie wy bijecie 200 k + z góry thx Dodaje przyklad 52 knight 16 Jan 2006 +621,991 9 57 ok next http://www.erig.net/xphist.php?player=Baljong http://www.erig.net/xphist.php?player=Aquerus POmocy :/ Pozdro Dla Znajomych |
Bardzo dużo osób na nowych światach dzieli konta z innymi ludźmi. :( Jeden owner nabije ~100 k expa inny nastepne 100 k i tak dalej. To jest właśnie ich sekret. Oczywiście dzielenie kont jest nielegalne.
|
i co z tego ze dzieli znam duzo osob atkich ale oni nie graj 24 h a ile anbija
ja gram 13 h i co 100 k ;/ Crimo przyklad gra sam 10 h 240 k xx nick nie powiem gra z 2 ovnerami 12 h 120 k i co ja chce wiedziec gdzie to robia |
Jeżeli expisz tylko po lv a nie dla loota to mozesz byc hardcorowcem i isc np na dragi expic uh waste ale te 200 k zrobisz , guardy d-hell , tomby ( ale juz tlyko z vampami albo za tp )
|
czy ty widziales moje eq :/ kazdy ma takie same ale napewno nikt na vampach nie expi :o nie ma gesa nikt dragony to ludzie by zbankrutowali tomby za teleportem tzn dokladneij co tam hel get tak wyskocza mi 3 desy i po zabawie pytanie kieruje do knightów 50 + z new world
|
Może jakaś miejscówka gdzie dużo slimów jest? Dark Catherdal? Exp nawet ładny, nei wiem czy 200k bo nigdy tam nie expiłem tak długo, ale w 13h dużo expa zrobisz na slimach :) Oczywiście loot ze slimów nie jest taki jak byś chciał, ale exp niezły :cup:
|
nieno w sumie loot super ale dobra mniejsza o to
jeden dobry pomysl o to mi chodzi konkret slimy w katedrze jutro tego spróbuje nex pomysl plaxe |
Chłopcze to ty chyba grasz jedną ręką że tylko 70k expa w 9h na cyclopolis. Ja na 40 lvl potrafiłem wyciągnąć 20k expa na pohu bijąc cyce w podziemiach i na powierzchni slimy a także sporadycznie draga.
|
gs i scaraby loozem da sie zrobic. w mint tez jakos leci ten exp. amazon camp moze Oo jak sam bys siedzial
|
im wiekszy lvl tym szybciej exp idzie, a im wiecej ownerow siedzi (lub im wiecej postac siedzi on-line) także tym szybszy exp
|
I radze nie sugerowac sie erig.net- ta stronka czesto liczy exp z 2 dni i zapisuje do jednego :P (btw. ja zrobilem wedlug tej stronki 450k jednego dnia w cyclo, grajac tylko kilka godzin...)
|
Cytuj:
cycopolis ciekawe czy ty bys wyciagal wiecej niz 100 k majac skile 65 mint tez ok pomysl :) tylko mm ;/ |
Elf Fortress. 20+ k expa na godzine przy skillach takich jak podales powinienes wyciagnac. Jesli nie bedzie ci szkoda uhow to i wiecej pocisniesz.
Ama camp to zart. |
Tacy knighci siedzą albo na scarabach albo na slimach, jest resp slimów co 4 min ~ 2 k expa ~ 2k x15=30 k x 10=300 k, no może troche przesadziłem ale 250-300 k można loozem zrobić samemu grając =)
|
Cytuj:
Cytuj:
a gdzie jest elf forest i co tam ejst jakis poradniki sa <nie szukalem> |
eee....
Wejdzcie sobie na ta sama strone Ustawcie sobie Hiberna i player: Seromontis A jak on robi dziennie 1,5 mln k +? Jak niektorzy marnych 200k nie moga zrobic :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
elf fortec to swietne miejsce dla najta na twqoim lv i skilami. najlepiej jakbys jednak tego gsa mial, ale wiem ze nowy serw i to nierealne przynajmniej narazie..z tarcza wolniej sie tam expi..a co jest ...na ziemi elfy + elfy scouty..na gorze to samo, jeszcze wyzej dragi i arcanistow pare (w pewnym miejscu;)) pod ziemia sa tak samo efy i scouty w 1 miejscu arcanist, nizej 3 arcany w malym pomieszczen iu a pod arcanami 1 drag i szybki resp dosyc..~4 minut . w jednym miejscu sa tez dsy ..alke to jest ciezkie pomieszczenie wiec je omijaj ..chyba ze zbierzesz team i tam pojdziesz. to by bylo na tyle co do potworow. ale majac ujhhy mozna sporo zarobic..i jak bedziesz mail szczescie to za longswordy i bowy sie kasa zwroci..i ponoc jakis wand leci z arcanistow wiec tez zarobisz jak wypadnie :P |
od siebie:
lazisz tylko po powierzchni i pierwszym pietrze, i tak prawdopodobnie nie nadazysz z wybijaniem respa. Bron dwureczna odradzam, z takimi skillami i eq bedziesz dostawac niemilosiernie ( scouty prawie zawsze cie trafia ) a to idzie w koszta. Loot srednio zwraca jakies 80-90% kosztow uhow, bywa lepiej, bywa gorzej. Jesli masz pacca i postmana na miejscu czeka skrzynka. Co do Seromontisa - dziwicie sie ze expi jak potluczony, skoro bije z run porownywalnie z przyzwoitym sorcem to praktycznie wychodzi na zero expiac na WRL / dragach / tombach non stop. A ze ma czas ... |
ktos ostatnio chyba sie wypowiadal na temat seromontisa "Swoje zycie zmienil na tibie"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |