![]() |
Gra bez CD'ka.
Siemka.
Zna może kto¶, jaki¶ program umożliwiaj±cy kożystanie zgry (Drivera) bezpłyty ?? Normalnie gra wymaga CD'ka, a mi chodzi o to , by jaki¶ program umożliwiał gre bez niego :) Pozdrawiam, Ferdu¶ :baby: |
Alcohol 120%- emuluje napęd CD
|
Cytuj:
Zgadzam się, lecz polecam Virtual DEAMON Manager, łatwiejszy w obsłudze i moim zdaniem jest lepszy. |
virtual cd , deamon , Alcohol 120%
|
Wszystji pięknie,tylko że mi nie chodzi o odpalenie płyty z jej odrazu, tylko o odpalenei zainstalowanej już gry bez płyty CD :)
Pozdrawiam, Ferdu¶:baby: |
Cytuj:
|
Mamy doczynienie z PIRACTWEM! ;) :x:
|
Cytuj:
|
@up: Tibia? xD
Mnie sie tylko wydaje czy nie wszystkie gry da sie tak odpalic bezplytowo? Jakies zabezpieczenia przed kopiowaniem itp. maja niektore gry xP |
@DO WSZYTSKICH!
Po prostu kupilem 3 dni temu Drivera z kumplem na spole i mamy problem, bo zeby pograc potrzebna jest plyta..... a gra dziala tylko na oryginalniej ... @Deamon tools,alcohol 120% itp... sa to programy do odtwarzania plyt z jego obrazu, a nie do odpalania gry bez CD'ka.... |
Cytuj:
By the way - Crackowanie nawet w dobrych intencjach jest nielegalne. |
Cytuj:
Dizeki za wyjasnienie co i jak. ;) |
...
Zagraj w America's Army jest 100% darmowa do ¶ci±gnięcia na stronie americasarmy.com a TeamSpeak najpopularniejszy gdzie s± sami gracze AA to:
IP: cfcn.pl tyle :] Przeszkod± s± treningi, które trzeba zrobić żeby grać(niewszystkie ale trzeba miec) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |