![]() |
Sprite Editor do tibii 7.6
Potrzebuję sprite editor do tibii 7.6 i choc dlugo szukałem niczego nie znalazłem. ;( moze nie umiem szukac... jesli ktos ma sprite editora do tibii 7.6 prosil bym zeby dal tutaj link do downloadu. Wielkie Dzięki.
|
Moge sie mylic, ale czy grzebanie w wewnetrznych plikach Tibii jest legalne?
|
raczej jest to nielegalne i podlega przestempstwu zasłużyles na bana Xadam mam nadzieje ze to widzisz a wiesz dla czego nieznalazles tematow?Bo inni nie zmieniaja właściwosci tibii a przynajmniej sie do tego nieprzyznaja :P
|
... no nie wiem , ostatnio jakiś zakręcony ślimaczek zamieszczał swoje sprite i program , który mógł je zmieniać w grze ... sam z niego korzystałem , bo Tibia odrazu ładniej wyglądała ...
@ down : to Ty jesteś ten zakręcony ślimaczek ? ... dawałeś chyba kiedyś filmik z miasta małp na Tiquandzie i ogólnie z wycieczek po Tiquandzie ... w jednym filmiku przez 'pole nagrywania' przebiegła taka hołota turystów :P ... |
Cytuj:
DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT Generating Message... System Wykrył w kodzie DEBIL'a, jest to bardzo wredne stworzonko... Charakteryzuje się brakiem znajomości byle czego... Po zweryfikowaniu wprowadzonego kodu przez DEBIL'a, system wygenerował takową odpowiedź: -Jest to legalne w 100% ! Natomiast, mieszanie, grzebanie itp. w pliku Tibia***** jest nielegalne, podmiana pliku tibia.spr jest w 100% legalne ! DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT |
Lol, to wszystko jest legalne. O ile sie nie myle to nawet grzebanie w ***** jest legalne, byle zeby to nie ulatwialo gry\nie dawalo przewagi nad innymi graczami chociaz niezbytnio jestem pewny co do *****.
Sprite editory - musisz miec dwa, jednym wypakowywac (chyba 1.1) i pakowac drugą wersją (1.3 beta). Są one na moim lycosie: http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/tibia_edytory/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |