![]() |
Instrumenty muzyczne...
Kontynuując tematykę dotyczącą ciekawego i śmiesznego zastosowania różnego rodzaju przedmiotów,wpadłem na interesujący ( mam taką nadzieję ) pomysł ...........
Drewniany flet - idąc w ślady słynnego bajkowego szczurołapa, który wyprowadził z miasta hordę gryzoni grając na flecie zaczarowaną melodię... Po pierwsze musimy zaopatrzyć się we flet, po drugie znalezć szczury, po trzecie zrobić im koncert muzyczny , dalej należy obserwować reakcję gryzoni...jeśli zamiast tańczyć ,atakują cię to ... albo grasz nie tę melodię co potrzeba, albo słoń ci na ucho nadepnął....... :D Trąbka - można wejść na wysoką wieżę ... np. w Thais i odegrać hejnał , hymn, czy jakieś cuś ....... Piszczałka - wygląda jak skrzyżowanie fletu z trąbką , mała cienka, kolor złotawy... zastosowanie jest następujące: bierzecie piszczałkę , znajdujecie węże i zdobywacie nową profesję... zaklinacza węży !!! :D P.S. Mogą wyjść całkiem fajne zdjęcia ... |
Niezle :)
Lyre - tak jak w starozytnej grecji, mozesz sobie na tym zagrac.Przypomna ci sie czasy starozytne, kiedy ludzie pili, palili grass i takie tam, latali nago, a wszystko to bylo zezwolone :D |
Połóż na ziemi p-armor i rzucal w nią włóćzniami . Poszukaj kilka innych przedmiotó ( pódeł , parcelów ) uderzaj w nie i masz perkusje ;]
|
Instumenty
Bardzo ciekawe ale można grać przed dp i ludzie wrzucą pare gp:)wiem bo kolega sie chwalił że tak robił:P
|
Ciekawy pomysł ale jeszcze lepiej wyglądały by tego ss'y :D
|
Mozecie mi powiedziec czemu u mnie nie ma dzwiekow w Tibii?? ;(
|
Niema dzwięków bo w tibi niema muzyki :( a jeśli kto gra naczymś to zamiast muzy są nanim takie zielone nutki :)
|
Hehe, można by założyc jakiś zaspół. Bebenki są, małe jakieś ale coś. Harfe też widziałem i chyba gitera czy coś wtym stylu. Położyć jakis hełm przed sobą, skurzany i można liczyć na to że koś żuci coś kasy.
|
re: UP
W dziale "zdjęcia" były fotki z koncertu z jednego z serverów. Warto obejrzeć :)) |
fajne pomysly z tym muzykowaniem ale grajac ten hejnal na wiezy powinnienes uwazac na zablakane strzaly :P
|
Widzę , że mamy podobne poczucie humoru ... :D
P.S. A czytaliście mój temat - Potwory idą do weterynarza - jeżeli tak , to co o nim sądzicie ??? ?( |
mazna by bylo poprowadzic horde szczuruw do miasta a te atakowaly by wszystkich kturzy nie graja.Kiedy my przestaniemy grac tez nas atakuja :))
|
a jak sie gra ?? ?( mam trabke a nie wiem jak uzywac (nie wiedzialem ze sie da :blazen: ) :miecz:
:baby: :baby: :baby: |
musisz kliknac prawym a potem use i tak w kolko nuty beda leciec
|
Tak, wszystko to było by fajne, gdyby w Tibii był głos (a szkoda że go nie ma ;( )
|
Gdyby w tibi był głos...
bez komętarza |
W tibi nie ma glosu to fakt.Ale mozna by np . zrobic tego typu questy np. dostajescze ten drewniany quest i grajac na ni mmusisz zlurowac do jakiegos npc 10 szczurow i za to dostajesz plate arma(to tylko przyklad,mozebyc cos innego).
|
jesli chopdzi o lurowanie to mozna to zrobic bez fletu moze kiedys kiedys kiedys CIPowie zrobia magc raty ktore mozna zlurowac tylko graniem na flecie:) ogolnie fajny pomysl
|
co wy sie tak na te raty uparliście , nie lepiej snake hipnotyzowac (działałoby powiedzmy jak convice tyle ze bez many xD)
|
Najlepiej komuś zagrać na zębach :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |