![]() |
BH
Może ktoś umieścić link z walką z Beholderem :)) a jeśli był taki filmik w tym forum to dajcie link :)
|
jak napisales w innym poscie:
"nie masz filmików to je sobie zrob proste" a tak serio jak bede mial czas to nakrece, a co tam. w ramach podpowiedzi wlaczasz full atk, i lecisz za zielona plamka i walisz(oczywiscie przepis dla knighta). |
EHHH juz dzisiaj wziełem z rana i chciałem ci nakrecic włączyłem TibiaCAM ide dochodze patSHe niema BH sie wQshyłem ale okazłao sie ze zle właczyłem nagrywanie :P kiedy indziej ci nagram no chyba ze ktos mnie wyprzedzi :D :P
|
jo to jakbyście mieli czas to zróbcie bo niewiem jak to zrobić :O
|
Zaraz
Jutro Ci wstawie taki filmik. Poczekaj to dostaniesz :P 8o (tylko jestem druidem:P )
-------------- Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 25 mlvl ( i rosna) |
ok
|
Kamyk umiesz edytowac posta ? Nie? To zle...
|
jo no dajcie tezn filmik bo czekam i czekam 8o 8o
|
Cytuj:
|
no dobra mam juz dla ciebie ten filmik masz oglddanij sobie tylko za dobrze to mi nieposzlo jakis silny dzisiaj był :D i PROSZE sie niesmiac z moich skilli(wiem ze slabe)
http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gifI o tO fIlMiK http://www.tibia.pl/images/monsters/beholder.gif |
BH
Sorki ze tak dlugo :P Masz tu ten filmik. 1 bh byl mocny :P Zadko sie zdaza :P heh :D
--------- Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 26 mlvl ( i rosna) |
dzieki nareszcie sie doczekałem oby dwa filmiki wypas 8o 8o 8o :] ale ten jeden to twardy był
|
po obejrzeniu skaplem sie ze na bagnach sa jeszcze, wylecialo mi calkem z pamieci.
poniewaz byl pally i druid (slbo sorc nie pamietam) to knightem poszedlem i nagralem bh |
Mnie sie bardzo wszytskie 3 filmiki podobaly ^^ - Polecam kazdemu, tkory ma zamiar isc na beholdery solo zeby wiedzial co i jak - ja bede trenowal i niedlugo pojde na beholdery:] Pozdro
|
Filmik z BH i Mumi
Tutaj jeszcze jeden fimik odemnie :) |
a co mozna w tym quescie zdobyc ?? tylko to cche wiedzeec bo moze sie bedzie oplacalo tam pojsc :D
tylko co mozna zdobyc powiedz plz :D 8o |
podziękowanie...
składam serdeczne podziękowania dla kamyka za pomoc z TibiCam, bez niego bym sobie nie poradził, serdeczne thankz :))
|
dzieki ale problem byl taki ze miales starą TIBIE CAM 8o 8o 8o
|
ej plz szybko o co chodzi z tym kolesiem lugri? podobno quest plz powiedzcie tylko co trzeba do niego powiedzieć
|
Cytuj:
20:48 Toony Knight: away * ... 20:48 Toony Knight: go away ... 20:48 Toony Knight: go away all ... 20:53 Toony Knight: czasem trzeba uzywac sily jak jest za duzo ;) Zachowałeś się jak ostatni burak .. słowa "prosze" nie znasz ?? Siły .. czasem wystarczy być miłym !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |