![]() |
Wand
Jaki ma sens latanie z różdżkami?? Bo ja ostatnio kupilem sobie wand of cosmic energy i kórde jest taki zasieg ze zawsze cie potwór walnie afff ;/Mam 44 lvl i nie wiem moim zdaniem różdzki to bieda bo maja za maly zasieg.Lecz może kto¶ mnie do nich przekona.
|
up@
Skoro masz 40+ lvl to czas sprawić sobie wand of inferno:)) dobry zasięg i całkiem mocno bije :p |
Dobry zasieg to znaczy ??
Moim zdaniem wandy powinny mmiec zasieg taki jak hmm |
Zasięg 2 SQM czyli odstęp między tob± a potworkiem to jedna kratka
|
1 kratka różnicy między tob± a potworem ...CipSoft postanowił nieco utrudnić gre i dlatego wandy nie maj± takiego zasięgu...albo też chcieli bardziej urozmaicić wandy :)
|
Cytuj:
|
Nie moja wina, że wybrałe¶ różdżke o najsłabszym zasięgu. Na tym levelu używa się już Wand of Inferno które zasięg ma 2 a wali ponad 60.
|
Z tymi laskami to wogole jest bezsensu bo kazdy wali tak samo ;/
|
Cytuj:
*albo z czym tam chcesz |
plus minus
Wandy maja plusy i minusy otóż napaczatek sa dobre dla nowicjuszy bo niemusza skillowac tylko odrazu leja minu to ze jak sie mana skonczy to:/ maja slaby zasieg chociaz knight musi podejsc aby walic to nielubie wandow zawsze tyle samo odbieraja pozdro all
|
*******icie. Bierzesz sobie (przykladowo) taki Tempest Rod, stawiasz 2 DSy i lecisz prac necro az milo. Zero hmm idzie, same manasy = czysty zysk + trening mlvlu.
|
no
Dokładnie różdzki powinny mieć większy zasięg około 4 kratek co z tego że wand of inferno zadaje po 60 hp ale trzeba podej¶ć do potworka blisko a to naraża cię na poważn± strate hp ( przy lepszych potworkach )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |