![]() |
Orc Spearmen,Warrior,Rider,Berserker,Leader
Poszlismy w okolice fortecy orkow
o to sceny z huntu Pierwszy link albo Drugi link (wrazie czego jak by nie dzialal 1) 8o Uwaga !! nie wiem ktory link jest szybszy ?( Coment plx :) |
hmmmmm..... zdjecia ogolem spox tylko nie wiem po co w 3 idziecie na zerki i lidery . ( lidery jeszcze spoko ) przecie jak we 3 bedziecie bili to po 60 expa za zerka 8o chyba sie nie oplaca hmm.. ? :] moglibyscie juz lepiej na dragi isc ;d albo na banshee ;] :D oczywiscie jak najt mial good skills ;]
|
ss-y niezle. tez sie tam wybieram z podobnym skladem (pallki troche gorsze).
ten lider ciezki byl dla blokera? |
ubic berzerkera ubic zabic zaszlachtowac zabic zakatrucip spalic nie cierpie berzerkerów<fajne ss> zgńesc wyproszyc uzmarzyc<wczoraj przezniego padlem> precz z nim :)
|
Ooooo Jestem tutaj ;) wtedy był lvl up a wczoraj zginołem i daltego 35 lvl ;) no po prostu ludzie ;)
|
Spox exp
|
No ss'y spox ;)
|
@SkiLo
Knight latwo sobie radzil z liderami czasami sie uhal a skille jakie ma to sie spytam i jutro napisze 8o |
No...no....no nawet...
Tylko zzalatw lepszy eq i bedzie spox:))
3maj sie :baby: |
fajne :> heh ;]
|
SS bardzo fajne.Ile kazdy dostal exp na koniec? i jak dzieliliście loot? :) :)) :P
|
Mhm.*****eeny ciekawe, choć denerwuje mnie jedna rzecz...Adix (chyba ty?) ma taki sam outfift jaki miałem przed paccem...Tylko buty inne...Szlag, wiem, że drobnostka ale jakoś się ciężko te SS'y ogląda :P
|
Zdjącia spoko, dużo choć nie wszystjie się wgrały. Ten pierwszy link to tragedja, nic nie widać. A cała wyprawa wyglądała troche jakbys ty tam był przy okazji. Dostawałes za mało expa, jaki masz skill?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |