![]() |
Poszukiwani nowi ludzie do guildy xD
Hey ^^
Jestesmy nowa polska guilda, jezeli chcesz sie przylaczyc i spelniasz nastepujace warunki: * knight - 35 lvl, skill 65/65 * paladyn - 30 lvl, dystans 60 * mag / druid - 25 lvl, 35 M lvl napisz do lidera xD Good Luck !!! Team of Light p.s pomagamy w questach ! |
Małe pytanie
Czy przyjmujecie tylko Polaków? Bo może przejde do waszej gildii ale jak już to z kumplem (Szwed).
|
Ja Was przyjąc mogę, ale zapewnić, że na GC będą mówić po angielsku nie mogę :( niestety nie wszyscy w guildzie mówią po angielsku :( jeżeli przyjdzie to mogę Cię zapewnić, że jeżeli zna angielski to ja mu mogę pomagać (jeżeli będzie potrzebował pomocy) xD
p.s jaki lvl ma swe? |
Ma 33 lvl (sorc) ale niestety hacked :(. Ale ja jeśli mnie przyjmiecie chętnie dołącze.
|
sorry miałem awarię internetu :( napisz jaki M lvl? albo jak chcesz to skontaktuj się ze mną w grze xD
|
ja moge ale jest 'problem'
ja bym chetnie do was dolaczyl ale musze od nowa robic cale konto, bo stare sprzedalem. Nie bojcie zaby ja wiem o co biega w tej grze..... Jak tylko wejde na MainA to od razu bedzie SIECZKA, bardzo lubie mile towarzystwo moje GG to ####### <--- sorry ale nie podaje :( Jak co to na te forum wchodze raz na tydzien. <lol2>
|
With All respect
Hmm zauważyłam mały błąd w wyrazie 'Gildia', nie wiem czemu 'Lord' wszedzie piszesz 'guildia' ? Literówka ? Grzecznie zwracam uwage żeby nie było ....
ToD 4 Ever !! |
Cytuj:
'Guild' oznacza stowarzyszenie, a 'gild' pozłacać. Dla pewności możesz wejść na tibia.com i tam też masz guilds xD Wydaje mi się, że to jest poprawna forma ;) Dziękuje za Twoje zainteresowanie i ... Pozdrawiam ToL 4Ever !! @ kong, jeżeli nabijesz potrzebny lvl to z miłą chęcią cię przyjmę ;) |
Jeszcze raz ja
Wyraz 'Guild' jest po angielsku i jeżeli piszesz w angielskiej formie to OK, ale po polsku jest 'Gildia' , nie patrzylam na tibia.com , wiec moge sie mylic. Ok juz nie zaśmiecam forum.
ToD 4 Ever ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |