![]() |
lvl 48 & 52 almost pking gm! must see it!!
|
Hmm... troche posrany film.... ja nie sadze ze to byl gm... tylko koles poprostu zrobil sobie postac o takim nicku bo wiedzial ze jest takim gm.. ale moze i to byl gm... ale on powiedzial ze to nie jest nielegalne wiec ja bym go dobil.. chocby nie wiem kto to byl... ;]]] pozniej jakies pekowanie ;] Filmik taki smieszny troche :DD
|
100 % kit gma sie nie da zaatakowac "you may not attack this person" a jak runkami strzelasz to bez obrazen :)
|
Name: GM Vauban
Sex: male Profession: None Level: 2 World: Mythera Residence: Rookgaard Last login: Jan 18 2006, 18:43:13 CET Position: Gamemaster Account Status: Premium Account |
to jest GM wejdz sobie na tibia.com i zobacz X(
|
Omg!
Afff gm-a da sie zabic heuehue dobre xD na jakim swiecie ^^ 8o Heheh ciekawe z kd wzial ta bajke xD
|
za za noob GM'a nie da sie atakowac X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Nie ogladalem filmiku bo limit jest na rapidshare, ale podejrzewam, że chodziło o jakis char gamemastera, więc, postacie które nie są zaznaczone jako Gamemaster a są na koncie GMa imho da sie atakowac, chociaz, nigdy nie probowalem...
|
Omajgad!! Wszyscy ktorzy sie wyzej wpisali.. oprocz UP sa w bledzie i chyba nie ogladali filmu.. albo nieuwaznie ogladali... nie chodzi tu o zabicie samego GM'a tylko o char o icku Vauban... on nie byl gmem... na gorze byl sam Gm Vauban... a an doel na redzie stal VAuban... i chodzilo o ten char... a nie o samego Gm'a... ludzi ogladajcie uwaznie o.0
|
Cytuj:
to ze vauban to nie gm to logiczne>.< ale w pierszym momencie nie zajarzylem ze chodzi wam o vaubana, nie o gm vauban, dlatego wpisalem dane tego gma;/ |
Blad ;-/
hmm ;/ w sumie kazdy byl w bledzie ;-/ heh Pozdro... Tibia.forum.pl :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |