Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Berylia opanowana!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61752)

Mofi 19-01-2006 10:11

Berylia opanowana!!

NO I STALO SIE!
Knighthood z najlepszym graczem na berylii opanowal berylie. Knightsolo, Korobskura, Delvines, to tylko niektorzy z Kh (knighthood). Na razie nie jest zle, ja sie spotkalem jeden raz z Pa ale nie wiadomo jak daleko sie posuna...
Na dodatek gildia Geeks in the Pink Outfit (GITPO), czesto robia rozroby ostatnio widzialem jak polegl Marcelinihio Ca'pone (poszly bohy, crown arm, knight legsy, F axe).
Jakby tego bylo zle Aga ma dwa deady, Satamo raz sam, drugi z Drekan Storm. Jescze uslyszalem od nieoficjalnego zrodla ze Aga zmienia server.
Jescze Poncek Ca'pone mozesz cos wskurac lecz watpie, tez ma hunta od Kh (bardzo zgrani w Pk'niu).

Hellraider 19-01-2006 15:37

Cry me a river during fight with del'toro :(
GL

Mysta 19-01-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
Cry me a river during fight with del'toro :(
GL

wiedzialem ze sluchasz takich pedalkow jak Justin timberlake :D del'toro czy oni kiedykolwiek skoncza grac w tibie?:> ehh... przykro mi ze berylie opanowali nie ci co powini na titani tak samo bylo polacy chcieli zeby kazadum wygralo wygrali unici... pozdro dla Yana Avariana nooba na maxa :D

ripper 19-01-2006 19:26

Omg. I co z tego że DT rządzi? To nie ich pierwszy i pewnie nie ostatni server na którym są najlepsi. Jakby Polacy/Brazylijczycy server opanowali to też pewnie PA by było, możne nawet większe od tego, które DT odstawia.

Massior 19-01-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Omg. I co z tego że DT rządzi? To nie ich pierwszy i pewnie nie ostatni server na którym są najlepsi. Jakby Polacy/Brazylijczycy server opanowali to też pewnie PA by było, możne nawet większe od tego, które DT odstawia.

Mówimy o beryli wiec szanse że opanowaliby ją brazylijczycy są raczej minimalne 8o niesądzisz? Pozatym DT's nie rządzą tu... a nawet jakby to ta ekipa potrafi się zgrać i rządzić servem tak jak trzeba :) Np. ser na którym ja gram: Iridia. Tam było 2 ludzi z DT i potrafili utrzymać porządek na całym servie. Niestety jednak wszystko odeszło wraz z hackiem Teebu i Jaero (Excail z Beryli).

Btw. KH niezłe PA odstawia... do granic możliwości :confused:

thewojtek 20-01-2006 00:42

Poncek nic nie zrobi bo new owner -,- aga tez new owner -,- tzn nie ci ktorych ja znalem 3 miechy temu -,-

Mofi 20-01-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Poncek nic nie zrobi bo new owner -,- aga tez new owner -,- tzn nie ci ktorych ja znalem 3 miechy temu -,-

dzieki o tym nie wiedzialem...
Jednak ostatnio kupilem bohy od jednego z Kh za 45k... moze oni nie sa tacy zli

@ripper
Nie w temacie jestes jak juz to powiedzano, napisalem Kh rzadzi
@edit2
juz ca'ponki moja nowa gildie : Vodka Drinkers czy cos takiego
@edit3 (down)
wiem ale chcialem zachowac to dla odswierzenia tematu :D

Igrexou 20-01-2006 13:08

@up
Mają tą gildie już od około tygodnia -.^

Poll 20-01-2006 14:33

niegram na beryli,ale wiedzcie jedno Ajo to legenda tibi;)...Prawda taka ze na Arcani jak gral powiedzial mi ze mial juz 100lv mastera,100lv knighta i nie widzial wtym zabawy,Ajo jest osoba ktora chce aby o niej mowic.;]....Sądze ze na beryli chce 200lv.W zasadzie ze wszystkich serverow zostal wyzucony na wlasne zyczenie bo robil wojny przeciw calemu serverowi:P.I na jakim swiecie by nie gral zawsze wspomina sie go jako kogos wielkiego(wielkiego Pa,ale wielkiego);)..Na arcani powiedzial mi ze mial 100lv ek,100lv sorca,ale niemial nigdy pelnej wladzy nad serverem,moze tego chce,albo 200lv.Nvm...Prawda o nim jest taka,ze predzje czy pozniej sam odejdzie,bo znajdzie sobie inny cel na nowym serverze,wierzcie lub nie;).Pozdro

Mofi 20-01-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
niegram na beryli,ale wiedzcie jedno Ajo to legenda tibi;)...Prawda taka ze na Arcani jak gral powiedzial mi ze mial juz 100lv mastera,100lv knighta i nie widzial wtym zabawy,Ajo jest osoba ktora chce aby o niej mowic.;]....Sądze ze na beryli chce 200lv.W zasadzie ze wszystkich serverow zostal wyzucony na wlasne zyczenie bo robil wojny przeciw calemu serverowi:P.I na jakim swiecie by nie gral zawsze wspomina sie go jako kogos wielkiego(wielkiego Pa,ale wielkiego);)..Na arcani powiedzial mi ze mial 100lv ek,100lv sorca,ale niemial nigdy pelnej wladzy nad serverem,moze tego chce,albo 200lv.Nvm...Prawda o nim jest taka,ze predzje czy pozniej sam odejdzie,bo znajdzie sobie inny cel na nowym serverze,wierzcie lub nie;).Pozdro

tylko kto to Ajo?
Sry jestem dosyc nowy...
@edit
Fajnie nie wiedzialem... ale takie lvl stracic...

Poll 20-01-2006 14:44

@up
Knightsolo

Lord Dreathan 20-01-2006 15:27

Co do Del'Toro: Większość z nich (podobnie jak BW) gra teraz w WoWa.

Berylia is Berylia i nic tego nie zmieni (stety czy niestety...)

Kozi Hetfield 20-01-2006 15:43

A szkoda że wogule doszlo do powstania KH, powygranej z GG stan serva był najlepszy jak dla mnie ;](podkreślam jak dla mnie ;D).
Pozdro Drehu Alth~~ i petzik :] .
Drehu odpu

thewojtek 21-01-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
@up
Mają tą gildie już od około tygodnia -.^

to nie jest jakas nowa gildia to jest reainmacja gildi z pieknymi tradyciami;) moge sie poszczycic bylem jej memberem -,- but who care

Mofi 21-01-2006 07:22

Cytuj:

gadalem z ponckiem o tym to ten sam poncek co wczesniej tylko tera ni ma czasu na granie dzisiaj; 7 dni do 18-stki

Igrexou 21-01-2006 10:12

Cytuj:

to nie jest jakas nowa gildia to jest reainmacja gildi z pieknymi tradyciami;) moge sie poszczycic bylem jej memberem -,- but who care

to ja sie pochwale że miałem z nimi wojne, która de facto przegrałem :P ale tylko dlatego że Leytarion, Lilian,Zeri, Moron maron i inni norwedzy zmienili server ><

Btw: zabiłem grabsona ;d

Exodus 21-01-2006 10:26

No mozna powiedziec ze dzieki wojnie z GG serv byl lepszy przez jakis czas. Przed wojna excail robil takie PA ze szkoda gadac . A po tej wojnie przestali tak abusowac : ] Ale Serv wtedy juz i tak bylo wiadomo ze serv stanie sie ruina .
Wygrali nie ci co mieli wygrac :P

Kozi Hetfield 21-01-2006 11:08

Ya? x]

Nie dlaczego, jakbyście wy wygrali to by sie dopiero szerzyło gówno na servie xP
Sampzor na Lunare sobie wrócił :) , polska częśc GG zapewne na Kyrze xD.
Kyra też pewnie bedzie styrana jak Berylia x] , jak dla mnie to 2 wojna sie szykuje, tak po cichutku ]:->

Exodus 21-01-2006 12:24

W/g mnie KH juz nikt nie pokona na tym servie chyba ze wszyscy sie polacza . Po prostu ich boty sa najlepsze wogule to jest parodia jak 120 knight se expi na bocie w cyclo ...

AdiTheMaster 22-01-2006 12:56

Eh szkoda tej Berylii no szkoda sam tam gram... Cóż KH już chyba nie do pokonania bo w to że wszyscy gracze się zjednoczą przeciwko KH to nie wierze. Chociaż wole już KH od GIPO, mam cichą nadzieję że kiedyś KH ubije doszcętnie takich kozaków jak Sampzor czy Satamo. Ale i tak będe grał na Berylii bo mam gildie i ostatnio nie ma żadnych najazdów na moje miasto (Carlin) więc narazie nie narzekam. Jak mi się znudzi Berylia to ide na Harmonie :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24.