![]() |
Gackass - wygłupy idiotów :D
Tym razem poszliśmy o krok dalej i postanowiliśmy nagrywać oprócz zwykłych filmów nasze wygłupy :D.
Zapraszam do ściągania: gackass 1 http://rapidshare.de/files/11479920/gackass*****.html Chcieliście to macie Rapida. Wrzuciłem zaktualizowany filmik, ma jeden czy dwa (nie pamiętam :P) numery więcej. |
Najlepsza jest "Ballada o najszybszym człowieku" mati sobie niezdawał sprawy że tam go wepchniemy :D:D:DD:D: XDDDD
|
NAJLEPSZE to dopiero będzie w ten weekend. Śpiworki... mmm... pośpię se troche :D
|
Gackass? moze Jackass? film sredni ;p
Btw. kiepska jakosc, prawie nic nie widac:P |
Cytuj:
|
a jak z tego sciagnac??
plx rehost na rapishide |
przydalo by sie na rapshide (dobrze napisałem?) bo z tego shit'u nie da sie sciagnac wiec prosze wrzucie jeszcze link z rapshide(czy jakos tak^^)
|
Heh, bawiłem sie z kolegami tak samo. Niestety, jak sprawa trafiła na policję (robiliśmy też różne inne rzeczy, szczegułow [błąd, plx] nie zdradze) to wszystkie filmy, zdjęcia, strony poszły się paść...
Sad but true... |
Heh ;) dobre 8o
bys widzial co my robimy ;) to to jest nic ;) Heh ale dobre :) dawajcie nastepna czesc 8o |
Fajny pomysl z ta grupa ale BARDZO strasznie odgapione...
Filmik krutki :P ale fajny xD |
Co do jakości to filmy byly na komórce kręcone :) ale wszystko widać :P
Dzięks za komenty niedługo nowe części |
Cytuj:
Jesteś ślepy czy nieumiesz wogóle angielskiego? Tu ściaga się łatwiej, rapidshare sux :D |
Geez, jaki transfer -,,- 5 razy wolniej niż na Rapidzie. Nie oczekujcie ze wiele ludzi to ściągnie.
|
spoko znalazłem link na rapshide (dobrze?) wszystko sie szybciej sciaga a z tej stronki 23mega 40 min z łaczem 327kb\s heh to smieszne
|
My na osiedlu mamy lepsze akcje:D np. wciaganie kresek z dupy kumpli:d HAHAHAH
|
Cytuj:
|
:P A ja złapałem angine i niebęde w nowej części :(
@Aval'yah Jest już link z rapidu : ] |
Cytuj:
|
w sumie moze byc ale czy ten filmik jest zwiazany z tibia ?? moze lepiej daj ten filmik na www.maxior.pl a nie tu -.-
|
mueheheeh świetne ,ale sie uśmiałem xD czekam na następną cześć ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |