![]() |
Komix...
Dobra, mowilem ze go zrobie to zrobie, ale nie takeigo jak planowalem (za dlugo by to trwalo)... zrobie takiego prawie ze losowego (beda "glowni" bohaterowie itp ;P )
Na początek zarzuce test ;P Chcialem zobaczyć jak mi to wyjdzie.... ujdzie. Aha, wersja angielska... zastosowany język... Za bardzo podstawowy ! http://img64.imageshack.us/img64/3540/test9dd.png Wiem że musze robić większe chmurki ;/ ... no i obrazki (bo chmurki by zaduzo zaslanialy ;/ ). |
Szczerze to nie zabardzo rozumiem tresc tego komixu ;s (nie w sensie niezrozumienia angielskiego) Ale wykonanie ładne :)
|
no mniej wiecej wiadomo z samej tresci ze ci dwoje "poszli" na jakies zwiedzanie czy cos... albo uslyszeli historie, opowiesc o jakiejs dziurze (Bo widzisz szukali jej kilofem ;P ), no i wkoncu znalezli... wpadli do niej... zapalili ... ten pallek zauwazyl OGON smoczka .. .no i jak mozna sie domyslic... dead.
|
Komiks ładny, przypominaja treścią te na TibiaNews, ale Angeli Ater IMO ma lepsze wykonanie:}
PS. Kaczucha pozdrawia^^ Edit: Hm.. jak robisz komiks dla Polaków, to wypadaloby po polsku.. chociaż po ang. ładniej wygląda xD |
Aha bo nie zkumałem tej końcówki, nie wiedziałem co ten monk tam robił :< ;)
"South park" "!?" xD |
Mi sie najbardziej wstep podoba :p
(...) (...) (x"so?" y"o yea") XD |
Zapowiada się interesująco ;)
|
Fajne, tylko troche chaotyczne :P
|
Tera daje nową część ^^
z pewnego powodu ^^ Cytuj:
http://img80.imageshack.us/img80/7122/revenage5tx.png "Eye for an eye" (Oko za oko). |
"Zoom glasses" :D :D umisz dowalic :P B)
|
Gratz!!
Hehe Super Tak Dalej!!!!!!
Komiks Zasluguje na: :cup: |
Wszystko fajnie, ładnie ale denerwujące jest to że jest to w języku angielskim... Znam angielski wystarczająco na tyle ze wiem co tam pisze i o co w tym chodzi ale jakoś wolał bym polską wersje językową :P i mysle ze nie tylko ja...
|
Dobra, zrobie polską i angielską wersje ^^ ... Ale bedzie to trudniejsze bo chmurki są przyszykowane only for english... ;] .
|
Lol, to czytaj z otwartym słownikiem angielsko-polskim :S
Dla mnie wymiata ;] |
No wiec tak: podoba mi sie wykonanie, ladnie to wszystko kolorujesz ale teksty raczej nie przypadly mi do gustu :( Wydaje mi sie ze powinienes dokladniej zaplanowac sobie fabule komiksu przed jego wykonaniem, zrezygnuj z niepotrzebnych okienek i wtedy wyjdzie chyba mniej chaotycznie. W kazdym razie powodzenia w dalszej pracy!
|
No ten nowy bardziej mi się podoba :) Śmieszny i dobrze wykonany jak pierwszy ;P
|
Fajny Komiks, tylko w tym przedostatnim rysunku nie pomyślał bym że to ogon smoczka xD
|
Tera to sie nademną pastwisz robiąc ten komix po angielsku xD. Normalnie przestalem juz go lubic hehe xD,ale mniejsza z tym. Fajny Komix i czekam na more ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |