![]() |
Free intans!
Szatanisto jeden, wełbie ci się pomieszało... Maryjki byś posuchał albo chociaż Trwam pooglądał, a nie! Na stos! Tak to do prac nic nie mam fajne. Zwłaszcza z dp słoneczniki. |
Hail Bryndii Hail Bryndii Hail Bryndii - to chyba wyjaśnia ;P .
Ale i tak DP rox. |
heh....majin > jaki ze mnie szatanista, codziennie wstaje i sie modle i idac spac sie modle HEHEHEEH :P i caly czas slucham RM :P dlatego jestem taki swiety
to fakt DP ROX :P |
... mieszane uczucia mam ... niby wmiara ładne i fajne , ale tematyka jest eVul ...
@ down : do słoneczników nic nie mam :P ... ale jak zobaczyłem kota , a potem spojrzałem na swojego ... ;/ bleeee ... prawie takie same ... |
DRoN > ale sa tez prace takie miłe i ladne i w ogole :P hehe np: sloneczniki :P
|
Prace mi sie podobają ;)
A tematyka niezabardzo....... |
Ja tak z nudów sobie popatrzyłem na ten temat i stwierdziłem że prace wykonane są extra super fajnie a na tematyke nie patrzyłem tylko na to że ja mam dość duże problemy z narysowaniem kota i chciał bym umieć tak rysować :P No ale niemożna mieć wszystkiego...Jak bys Bryndii mieszkał gdzieś we Wrocku to byś mógł mi na ścianie w pokoju ***nąć jakiś wkrętowy obrazek <joke> Wszystko fajnie fajnie 3maj się
|
heh w poniedzialek bylem we wrocku wczoraj wrocilem :P wiec wiesz zamiast siedziec w pubach moglem Ci cos rysnąć :P heh
|
a galryjki w mta nie chciales postawic, tia? :p
fajny cocnept postaci masz. A wogole nie lubie pisac na forum :3.. ho na gg (jak bede XD) |
Boszkie ^^ wykonanie spoko i jak ktoś wyżej powiedział , bodajże Limenu :"fajny cocnept postaci masz" tematyka taka iful ! :D
|
Pracki bardzo ładne , nic do nich niemam . Tematyka fajna. Bryndii szatanista ! :D
|
Naprawde bardzo spoko:) Jak ty to robisz? Chyba sie tez takim czyms zajme:)
|
up:
Tabel, ołowek, PS, trening i talent. To wszystko. |
To akurat wiedzialem :)
Chodzi mi o to jakie narzedzia w PS-ie uzywa :) |
narzedzia w PSie hmm...
- brushe :) glownie brush wielkość 3 :P - cienie + swiatła - czasami (czyt. BARDZO ZADKO) blur - warstwy heh no i tablet :P heh to wszystko, czesem jeszcze jak mi sie nudzi to z filtrow uzyje sharpen more :P a tak to nie uzywam filtrow to wszystko :D no i dobra herbatka |
Cytuj:
co do prac : są piękne ja moge o takich tylko marzyć bo poprostu nie mam talentu |
No no no prace very nice, widać duży talent i umiejętności w obsłudze programów graficznych, ja bym głupiego psa nie narysował pewnie =P
|
APAGE SATAN1!!11!!!11!!!!666!!11!
Pracki bardzo, bardzo ładne. Też bym tak chciał rysować, ale niestety widziałeś moje bazgroły na forum MTA :< Dawaj więcej, bo aż miło popatrzeć. Lubię taki styl. |
Mniam. Co prawda dp trochę za "zdjęciowe" a reszta ciut monotematyczna, ale i tak zazdroszcze Ci biegłości w tablecie :P
PS dwarf rox! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |