Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Musisz to przeczytać jesli tu grasz!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61870)

krzysiek_92 20-01-2006 10:31

Musisz to przeczytać jesli tu grasz!!

Założylem ten temat aby ostrzec wszystkich polaków grających na Shanerze przed pewnym złodziejem .Nie pisał bym tematu, żeby on tylko mnie okradł.
W ostatnim tygodniu 6 osób grających na tym servie wypytywało o tego thiefta , ponieważ coś im on ukradł. Jednemu (to nie ja)fsa, drugiemu vampir shield, trzeciemu plate legi, czwartemu knight armor.itd.
Stosuje on taką taktyke:
Podaje sie on za koleżankę jego i prosi cię żeby pokazał mu jak dać. Gdy mu cos wytłumaczysz to on muwi że nie chce w ta gre grać bo to,,nie dla dziewczyn''.Prosi cię abyś przyszedł do dp w Carlin i ona odda ci swoje itemy.
Prwadzi cie w jakies odludne mniejsce i prosi o pokazanie swoich itemow na podloge bo w depo boi się, że jej ktoś to ukradnie. Gdy wyłozysz kładzie ci na niego pionek albo coś innego podłazi i zabiera. Mowi , że chce sprawdzic obrone i mowi pokaz legi a ci oddam .itp
Mi ukradł fsa X( tym sposobem.
Jego nick to : Gadzio Gadzinowski
Aha i proszę was o to , abyście nie pisali bzdurnych odpowiedzi typu :
,,Ale z ciebie n00b ''itp. Jesli myślisz tak to zachowaj to dla siebie.
Prosze również modków o nie kasowanie tego tematu , ponieważ to jest największy oszust na Shanerze i działa już na całym servie.
Mam nadzieję , że przynajmniej 20% Polaków na Shanerze przeczytra ten temat i nie nabierze się na tego prostaka.

Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kerni
Ale z ciebie n***, człowieku takie sytuacje milono razy mają miejsce na każdym servie, a pozatym ale mi to wydarzenie z servera. Dajesz sie tak nabierać ludzia że ja p*******. Omg zamknąć albo skasować temat plz!!!

A cie kto prosił o zdanie. Nie umiesz czytać czy jak???Może n00bem jest też taki 39lv któremu on ukradł Vamire Shielda co??Załozylem tenm temat dla tego, żeby nikt już na niego sie nie nabrał!!!Poza tym on mi go ukradł przed świętami, a cały czas słysze ze on komuś coś ukradł

Kerni 20-01-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek_92
Aha i proszę was o to , abyście nie pisali bzdurnych odpowiedzi typu :
,,Ale z ciebie n00b ''itp. Jesli myślisz tak to zachowaj to dla siebie.
Prosze również modków o nie kasowanie tego tematu , ponieważ to jest największy oszust na Shanerze i działa już na całym servie.
Mam nadzieję , że przynajmniej 20% Polaków na Shanerze przeczytra ten temat i nie nabierze się na tego prostaka.

Ale z ciebie n***, człowieku takie sytuacje milono razy mają miejsce na każdym servie, a pozatym ale mi to wydarzenie z servera. Dajesz sie tak nabierać ludzia że ja p*******. Omg zamknąć albo skasować temat plz!!!

ripper 20-01-2006 21:59

I jak tu nie powiedzieć o Tobie "noob"? Może noob to za dużo, ale newbie. Ty chyba nie wiesz o przekrętach na setki k, a nawet więcej. Twój FS raczej mało kogo obchodzi. Poza tym takie itemy jak Fs, VShield itd to żaden majątek -.-

krzysiek_92 20-01-2006 22:18

OMG A CZY JA PISZE TO ŻEBY SIĘ UŻALAĆ NAD SOBĄ ??????
PISZE PO TO ABY OSTRZEC INNYCH GRACZY NA SHANERZE PRZED TYM TYPEM I NIE JESTEM NEWBE GRAM W TIBIE JUZ OD PÓŁTORA ROKU.PO PROSTU BYLO TO NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA I POSTANOWIŁEM ZAUFAC MU . I NIE PISZCIE TU TAKICH PIEPSZONYCH POSTÓW . cZŁOWIEK UCZY SIE NA SWOICH BŁĘDACH I TAK SIE NAUCZEŁEM ŻEBY NIE UFAĆ NIKOMU OPRÓCZ KOLEGÓW Z RL. TY SIĘ PEWNIE NIGDY NICZEGO NIE NAUCZYSZ NAWET CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM

Golempol 20-01-2006 23:41

Cytuj:

Prosze również modków o nie kasowanie tego tematu , ponieważ to <b>jest największy oszust na Shanerze i działa już na całym servie.<b>
pfff... jeszcze czego okradł 4 osoby a w tym jakiegos nooba który niemoze przezyc tego ze ktoś poranił jego dume phiii, założe się że na tym servie są wieksi zlodzieje
Cytuj:

PISZE PO TO ABY OSTRZEC INNYCH GRACZY NA SHANERZE PRZED TYM TYPEM I NIE JESTEM NEWBE GRAM W TIBIE JUZ OD PÓŁTORA ROKU.PO PROSTU BYLO TO NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA I POSTANOWIŁEM ZAUFAC MU . I NIE PISZCIE TU TAKICH PIEPSZONYCH POSTÓW . cZŁOWIEK UCZY SIE NA SWOICH BŁĘDACH I TAK SIE NAUCZEŁEM ŻEBY NIE UFAĆ NIKOMU OPRÓCZ KOLEGÓW Z RL. TY SIĘ PEWNIE NIGDY NICZEGO NIE NAUCZYSZ NAWET CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM

Ty po pierwsze naucz sie że wielką litera zaczyna sie zdania imiona (i cos tam jeszcze).
Cytuj:

I NIE PISZCIE TU TAKICH PIEPSZONYCH POSTÓW
why not?? nielubisz krytyki?? pfff... mam dosc ludzi kturzy pisza zeczy typu jak sie niepodoba to niepisz ehh nawet sie gadac niechce.

póltora roku i dalej newbe a tak nawiasem kogo to ****a obchodzi ze jestes noob i cie okradziono daj se spokuj

Cytuj:

A cie kto prosił o zdanie. Nie umiesz czytać czy jak???Może n00bem jest też taki 39lv któremu on ukradł Vamire Shielda co??Załozylem tenm temat dla tego, żeby nikt już na niego sie nie nabrał!!!Poza tym on mi go ukradł przed świętami, a cały czas słysze ze on komuś coś ukradł
Ty chyba jestes chory na jakąs chorobe, umieścil tu swoją wypowiedz i do tego prawo ma każdy na tym forum, czy opinia krytyczna czy pozytywna zawsze ma prawo wyjśnić swoje poglondy a ty niemozesz zabronic nikomu pisania postów których niechcesz usłyszec

@btw
A tak przy okazji jaki sam jesteś sobie winien kazdy idiota wie ze takie żeczy na trade pokazac mozna, skoro grasz póltora roku to znaczy ze masz high levelowa postac (hahahah) i chyba fire sword to dla ciebie nieduzo (jhejhehj)
Czyli ogulnie jestes idiota grający pólroku z duzym levelem noobem który nielubi samokrytyki a na dodatek na fire sworda go niestac pfff...

Crazy Onion 21-01-2006 03:40

Cytuj:

To ze grasz 1.5 roku nie oznacza wcale ze nie jestes noobem B) , i nie oczekuj ze sie ludzie nie beda z ciebie na*******ac skoro dales sie tak zrobic :)

~Arthas~ 21-01-2006 07:03

jestes Noobem :baby:

krzysiek_92 21-01-2006 12:47

Echh
Macie racje nie powinienem tego tematu pisać. Po prostu chciałem ludzi grających na Shanerze ostrzec. Moim usprawiedliwieniem jest tylko to że ten koles powiedzial ,że nie umie pokazać na trade. Nie odświeżajcie już tego tematu.Bo bendzie sie to ciągnąć przez kilka miesięcy.Przyznaję się do błędu i sory wszystkim.

Elmer 21-01-2006 18:03

,,Ale z ciebie n00b ''

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.