![]() |
Musisz to przeczytać jesli tu grasz!!
Założylem ten temat aby ostrzec wszystkich polaków grających na Shanerze przed pewnym złodziejem .Nie pisał bym tematu, żeby on tylko mnie okradł.
W ostatnim tygodniu 6 osób grających na tym servie wypytywało o tego thiefta , ponieważ coś im on ukradł. Jednemu (to nie ja)fsa, drugiemu vampir shield, trzeciemu plate legi, czwartemu knight armor.itd. Stosuje on taką taktyke: Podaje sie on za koleżankę jego i prosi cię żeby pokazał mu jak dać. Gdy mu cos wytłumaczysz to on muwi że nie chce w ta gre grać bo to,,nie dla dziewczyn''.Prosi cię abyś przyszedł do dp w Carlin i ona odda ci swoje itemy. Prwadzi cie w jakies odludne mniejsce i prosi o pokazanie swoich itemow na podloge bo w depo boi się, że jej ktoś to ukradnie. Gdy wyłozysz kładzie ci na niego pionek albo coś innego podłazi i zabiera. Mowi , że chce sprawdzic obrone i mowi pokaz legi a ci oddam .itp Mi ukradł fsa X( tym sposobem. Jego nick to : Gadzio Gadzinowski Aha i proszę was o to , abyście nie pisali bzdurnych odpowiedzi typu : ,,Ale z ciebie n00b ''itp. Jesli myślisz tak to zachowaj to dla siebie. Prosze również modków o nie kasowanie tego tematu , ponieważ to jest największy oszust na Shanerze i działa już na całym servie. Mam nadzieję , że przynajmniej 20% Polaków na Shanerze przeczytra ten temat i nie nabierze się na tego prostaka. Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jak tu nie powiedzieć o Tobie "noob"? Może noob to za dużo, ale newbie. Ty chyba nie wiesz o przekrętach na setki k, a nawet więcej. Twój FS raczej mało kogo obchodzi. Poza tym takie itemy jak Fs, VShield itd to żaden majątek -.-
|
OMG A CZY JA PISZE TO ŻEBY SIĘ UŻALAĆ NAD SOBĄ ??????
PISZE PO TO ABY OSTRZEC INNYCH GRACZY NA SHANERZE PRZED TYM TYPEM I NIE JESTEM NEWBE GRAM W TIBIE JUZ OD PÓŁTORA ROKU.PO PROSTU BYLO TO NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA I POSTANOWIŁEM ZAUFAC MU . I NIE PISZCIE TU TAKICH PIEPSZONYCH POSTÓW . cZŁOWIEK UCZY SIE NA SWOICH BŁĘDACH I TAK SIE NAUCZEŁEM ŻEBY NIE UFAĆ NIKOMU OPRÓCZ KOLEGÓW Z RL. TY SIĘ PEWNIE NIGDY NICZEGO NIE NAUCZYSZ NAWET CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
póltora roku i dalej newbe a tak nawiasem kogo to ****a obchodzi ze jestes noob i cie okradziono daj se spokuj Cytuj:
@btw A tak przy okazji jaki sam jesteś sobie winien kazdy idiota wie ze takie żeczy na trade pokazac mozna, skoro grasz póltora roku to znaczy ze masz high levelowa postac (hahahah) i chyba fire sword to dla ciebie nieduzo (jhejhehj) Czyli ogulnie jestes idiota grający pólroku z duzym levelem noobem który nielubi samokrytyki a na dodatek na fire sworda go niestac pfff... |
Cytuj:
|
jestes Noobem :baby:
|
Echh
Macie racje nie powinienem tego tematu pisać. Po prostu chciałem ludzi grających na Shanerze ostrzec. Moim usprawiedliwieniem jest tylko to że ten koles powiedzial ,że nie umie pokazać na trade. Nie odświeżajcie już tego tematu.Bo bendzie sie to ciągnąć przez kilka miesięcy.Przyznaję się do błędu i sory wszystkim. |
,,Ale z ciebie n00b ''
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |