![]() |
87 Ed czysci necro quest ;)
Chciałem pokazać , że druid też to potrafi zrobić :) . Jak widzicie nie jest to takie trudne :P . Prosze nie piszcie , że to QS -.-' , bo nie wierze , żeby ktoś z paccem i 60 + nie wiedział gdzie to i jak to zrobić ;P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4494 |
hehe ja przed wczoraj robilem z kumplem tego questa ;P gz :)
pozatym to malo ma wspolnego z qs poniewaz obok final rooma nic nie jest pokazane z drogi ;s gdbys doszedl do pustyni to bysmy juz mogli posadzac ;p |
Ladnie to zrobil... troche manaskow poszlo ale git ;]]
|
Moim zdaniem to nie ma różnicy czy to będzie robić sorcrer czy też druid, ponieważ magiem i tak gdy tam wejdziesz nie walisz ultimate explosion tylko musisz z gfb walić.
No ale ładnie to zrobiłes :) |
omg kapucha to twoja morda???? :D:D:D:D na tym avatarze? acha dopiero teraz przeczytalem na dole ze to nie twoj ryj omg a juz myslalem ze z takim czyms na forum sie pokazujesz:D:D:D:D
|
hahjahahahahhhahaha no nie moge z tego ryja
siedze pol godziny i sie smieje do monitora kurde czlowieku skad ty takiego brzydala wziales:D |
buahahahhahahahahahahahahahhahahahah nie moglem sie oprzec zeby to wpisac:D
|
Haha ,ja tez becze z tego :P Koles wygloda jak chomik jakis :D
|
MUHAHAH xD ja znim od klasy chodzem :D nawet spoko ziomek szczeze mowiac ;p xD
|
Cytuj:
AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH AHAHHAHAH Jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeee muahhhahahahahhahahahah LEŻE!!!!!!! |
Cytuj:
|
gratz questa
buahahehahheuhauhhhhh czlowieku zmien avatar prosze cie huahahahahahbhuah |
Kapucha:
Aja zawsze myślałem ze na tym avatarze jest jakaś klijentka. Widziałem z podpisu ze to nie twoja fota. @Topic: A film jak film, solo to nie było bo ostatniego necro pomógł zabić proki B) A tak wogule gz :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |