![]() |
Nowe ataki potworów!
Jak podaje serwis tibians.com, zaczęto zauważac nowe ataki potworów:
* pająki w Kazordoon * beholdery w Thais * papugi w Ankrahmun PS. Tylko ciekaw jestem, co te papugi będą robić;D... (chyba, że im chodzilo o terror birdy;p).. No.. i Thais jest "rozpieszczane".. raty, orki wszelakie i teraz BH.. a ja tylko 21 lvl;< |
Ciakawia mnie 3 sprawy
1: Czy przy ataku na thais beda tez elder beho czy tylko zwykle 2: czy wrescie zrobia jakis atak na carlin (np umarlaki) 3: co te papugi moga? Chyba zagadac na smierac ^^ A co do tego ze thais rozpieszczane to pewnie dlatego ze to w koncu pierwsze miasto tibii :D @Ice'Aron O co ci lazi? Bo chyba nie zabardzo zalapalem |
Ciekawe czy na Kazzo będzie atakować tez Old Widow :)
|
Mam je !!! trzeba wejść do tego ich zamku i pozabijac ja zabilem caly resp zamkowy 2 razy i sie udało !
|
Cytuj:
Bossowie potworow sa tylko w jednych lokacjach. Jesli The Old Widow popylala na PoH'u to juz tam bedzie. Bardziej liczmy na spore ilosci tarantul i gsy. GS'ow powinno byc tyle ile orcow warlordow w najezdzie na Thais. Nie mozna zapomniec o syfach typu spider i poison spider xD |
Na ab mogli by dać jakieś nowe ataki a nie tylko borsuki i war wolfy :( ale co miało by atakować to nie wiem może cyclopy albo nieumarli
|
Ataki
Na Kazzo pewnie najpierw idzie fala śmiecia typu spider i poison spider. Potem do akcji wchodzoł tarantule i GS. A thais nie jest rospieszczane. Na Darashie napadają ancient scaraby i inne śmiecie takie jak necro. Słyszałeś że nawet 50 lvl się w czasie ataku w depo trzymały. Co do ab to mogło by atakowa hell gate i elvenbone(byłaby masakra).
|
na ab slabe ataki (noobowate) mogli by dac jakies orki albo cos dobrego by sie pzydalo
|
Moje pytanie nie dotyczy najazdu na jakieś miasto, ale chyba też jest związane z tematem. Skąd w Femor Hills (góra goblinów pomiędzy Carlin, Ab'Dendriel i Kazordoon), gdzie zawsze były same gobliny i rotwormy, wzięło się tyle orców? (w tym orci shamany, orci ridery).
|
OMG! sluchajcie ludzie na saphirze....18:12 Rat plague in Thais! przed chwila byl najazd ratow!!!! bozeee.... tylko te glupie raty...nic wiecej :///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale tak na serio to nie tylko "Papużki" tylko M.in.* Terror Birdy *M.in.-Między innymi |
Byl PotD bodajże z atakiem papug, gadały jak najęte ;p
Bodajże taka wiadomość "Birds annoying citizens in Ankhrahmun" czy coś takiego |
@Imrazon
To podobno część questu na Amazon Shield ale więcej niewiem. PS. Czy ktoś słyszał może o jakimś nowym ataku na Venore? |
Wczoraj była plaga ratów na refugi:( ale nie zdąrzyłem zabić je.W Ab powinny być ataki minotaurów: mino archerów guardów i mage.
|
Mino w Ab ? a skad by one przyszły ? z elvenbane czy co ?
|
Ciekawie kiedy dodadzą jakiś atak na Carlin. Narazie to ja się zanudzam. To miasto mogłyby zaatakować nieumarlaki z GL.
|
Taki maly offtop za przeproszeniem
Ktos powiedzial ze boss respi sie tylko w jednym okreslonym miejscu. Wydaje mi sie, ze to nieprawda bo na przyklad Demodras respi sie albo na poh drag lair albo na ankrahmun drag lair... ;) A moze sie myle? |
Dla mnie to tak:
Thais - powinno zostać tyle, ile jest Carlin - napad np. ghouli i szkieletów i demon szkieletów z GL Venore - Elfy mogą być ale np. jak by dodali atak swamp trolli xD AB - Tu w sumie nie ma co atakować =) Ale może... gobliny i roty z fermor hills xD Kazo - Dwarfy, Dwarfy i tylko Dwarfy Edron - Orschi zostanie a np. Huntery mogły by dołączyć Darashia - Nie umarlaki ofk. ale np. jakieś potworki z Cyclopis Ankh - Scraby, Actienty (nie wiem jak sie to pisze) i Larvy Port Hope - Dworce, Lizardy Tereny na które mogły by napadać potwory Rook - Raty są ale może Trolle? Fibula - Roty z podziemi Draconia - Masowe ataki dragów xD Tyle. |
z tego co za obserwowałem to :
Ab'Dendriel- War Wolf Kazodroon-Spider Thais-Rat,Orc,(Beho?), (GS- tak widziałem na www.tibianews.net) Venore-Elfy Darashia-Warsp Ank- scarab Edron- Orshabal Port Hope- ?? Carlin-?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |