![]() |
Auera nice pk:)
Jak w temacie...:D
http://rapidshare.de/files/11439163/auera_pk.rec.html później gonił mnie jesio 40elder ale mu spie**olilem :D |
Heh nawet niezłe pk tylko locik nie dopisal ale wporzo tylko nie wiem czemu explo uzywales xD lepiej trzeba bylo zamiast explo gfb kupic :D
|
Pk moze byc.. ale ci co sie na Ciebie rzucali to patalachy jakies... jeden prosil zeby go nie zabijac... drugiemu spieprzyles.. ehh o.0 i to co ja powiedzialem to nie jest spoiling o.0
|
eh .. nice loot i nice pvp ;] OGLADAC TEN FILM! ;p
|
Nieżle, ale szkoda boltów na 9 lvl bij 14-20 knighty bo rzadko 4 mlvl mają
|
spoko to waste char... zreszta mial yellow skulla :D
|
zkrytykuje za:
1) lipa 2) bolą mnie oczy przez twojego l hacka >.< 3) nic szczegolnego nie pokazales 4) nie jestes masta killah tylko masta newb killah |
Pking średni loocik tak samo ale pvp masz dobre ale po co ci explo skoro po 0 bileś?? Lepiej byś wziol hmm zammiast tego albo gfb lub wiecej uhs. 8o
|
skomentuje tez...
1) pkuje z reguly na danubi... nie zalezy mi na postaci na auerze 2) ***ie mnie light hack i twoje oczy :) 3) Dostalem postac od kumpla 24sorck 44mlvl na danu, byl tam tez ten pal to nawet z dp ic nie wzielem poszedlem uciulas kilka osob:D 4) narazie filmikow z danu nie bedzie bo mi glownego pk chara usuneli gnoje za pking:D 5) Pvp mysle ze mam dobre, zadko chybiam:D (pvp to nie tylko celnosc, ale i umiejetnosci s*******anie i wogle...) |
nareszcie jakas akcja z mojego servera.
gz drag shielda XDXD |
O z mojego serva też, a te pk było fajne ale troche krótkie ale kolo się sam zaczynał i strocił D shielda nie trzeba było sapać , tak pozatym to nawed fajne :cup:
|
Dobra no to zaczynamy:
po 1. Light Hack Po 2 . Noobowskie lvl-e! po 3. Kicha ;) |
O a ty zrób leprzy jak jestes taki mądry proszę. :p
|
Cytuj:
po 2 primo: rehost plaxxx! po 3 primo: jak zrehostujecie i obejze to ocenie.... :) |
hehe spox filmik
|
Gratz ładne pk... widac chyba wprawiony jestes. Niezle sypalesz hmmów :P Niezle pokazales dla knighta... myslal ze boss ^^
|
Cytuj:
gdybys na mnie trafil zabilbym cie nawet 20 druidem zabijales samych newbow utevo lux to tylko 20 many.. zalosne jest ze ludzie na takie blache powody wspomagaja sie botami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |