![]() |
120 ek solo 74 rp!
120 ek solo 74 rp :), POLECAM!
Link: Na stronie www.sts.za.pl i na samym dole jest link "Film" (To nie reklama!) Trwa 7:57min Rozmiar:93.1kb |
ja tam sie nie znam za bardzo ale
CZY TO NIE GEJLOGGER?? |
Ja tam nic podejrzanego nie widziałem... Stona daje link do megaupload.com a z tego chce film .rec sciągać
|
Tylko po co to przechodzi przez sts ? Jak dla mnie reklama
|
Wszystko fajnie ale nie mogles dac odrazu linku ?
Ciezko jest zobaczyc napis film tam na dole. |
Cytuj:
|
Wyniki skanowania:
Service load: 0% 100% File: 74rpowned.rec Status: OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 31d1bd518e524cd32fc07de049d129b9 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VBA32 Found nothing Jak niewierzycie to sami sprawdcie: http://virusscan.jotti.org/ |
dobra ja sciagam jak cos bedzie nie tak to dam znac hehe
i czemu ZAWSZE jak sciagam z megaupload.com to mi wyskakuja jakies sprosne zdjecia?? gdyby jeszcze bylo na co popatrzec to bym nie narzekal ale tu zawsze sa zdjecia jakis oblesnych nemieckich fetyszystow ..... @EDIT: cos mi sie nie chce sciagac |
Fugota, nastepnym razem wrzuc to na rapidshare i oszczedzisz wszystkim klopotow :)
|
@Dwimenor: moderator tez czlowiek, kazdy sie moze pomylic a zwracanie czyjejs uwagi na jego blad nie jest chyba niczym zlym? No ale skoro tak zle to odbierasz to ok juz nie bede nikogo poprawial.
Co do filmu to ten pall wydaje mi sie, ze noob troche nawet nie probowal uciekac i w ogole sie nie uhal tylko pare razy vita i to tak na ostrym redzie o0. A loot tez calkiem niezly :). |
Ogladalem to juz i to jest filmik z tibicam po prsotu gostek wrzucil to na megaupload :/ filmik nie zaciekawy paladyn nie mial uhow wiec nie mial szans a ten knight to taki lekki idiota bo zabil kolege z exori<lol>
Nie warto ogladac. ~Edit No ale nie musiales tego wstawiac na mega upload :P wystarczylo podac link . |
Cytuj:
|
Palladyn poddał się... bez zadnej woli walki, wiedzial ze dead :P
|
1)fajny film
2)szybka akcja 3)paladyn chyba kupil tego chara :D:D |
hehe, no z tego palka to troche ciamajda ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |