![]() |
tibiame
ej powiedcie mi jak sie laczy z kompem przez bluetootha na nokii n-gage plz bo chce grac w tibie micro oditiona plz
|
Ee co ?
http://www.tibiame.com/ Tam pisze wszystko.. z tego co kojarze zassysasz na koma tibie ME i tyle.. Gdzie, co, po co bluetooth ? Btw. Tobie chyba chodziło o port podczerwieni IRDA a nie o bluetooth ;] |
no wlasnie nie wiem jak sie laczyc z kompem bo chce zassysac internet z kompa a nie z nokii bo za to place a tak to nie place z komurki tylko za internet na kompie hehe
|
Cytuj:
musisz normalnie. CipSoft nie sprzedaje paccow w ME, ale za to od operatorow sieci komorkowych bieze kase :P |
Telefon z komputerem można połączyć kablem lub przez łącze podczerwieni. Jednak nie wiem czy bez zadnego programu da sie zainstalować gre. Możliwe że wystarczy plik wrzucić do komórki. Wcześniej sprawdz czy gra jest dostępna na twój model telefonu. TibiaME ma 2 wersje: zwykłą którą pobieramy za darmo oraz Gold której pobranie kosztuje od 4-5 euro w zależności od kraju (dokładniej to jest dla Austrii i Niemiec - 4 euro, oraz dla pozostalych państw - 5 euro). Gra w obydwie wersje kosztuje nawet do 40 euro centów (to około 1,60 zł) za godzine, gdyż gra łączy się z serverem TibiaME przez GPRS. Lepiej jest więc zaoszczędzić na pacca w normalnej Tibi. :D
Mam nadzieje że pomogłem, w razie czego radze zajrzeć na oficjalną stronę i poczytać (niestety po angielsku, lub jak kto woli, po niemiecku) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |