![]() |
Moe pk furorka :)
Siemka
Mam dla was filmik z mojego pk na furora. Pekowałem z kumplem z rla ^^ W sumie pk sie nie udało ale z drugiej strony było świetnie gdy czułem jak sd i żałosne skile 71 knighta kują mi pupke! Tak ! było cudownie ;D Niedługo chyba pk 30sorcem 50 m lvl =) Miłego oglądania yo nyga! http://rapidshare.de/files/11547627/...ki_pk.rec.html |
Filmik do bani ;>
Jak już musisz iść knightem pekować to zmontuj sobie gsa. Może next time wam się poszczęści ^^ |
;) naps?
Cytuj:
Jestes żałosny :) Slyszałeś kiedyś słowo 'taktyka' ? :> Dam Ci przykład na Twoim filmiku. Gdy PKer mówi że ma 5 BP UH, bije sie go z najslabszej broni np. Sworda, żeby dostawał marne hity i wraz z kolegą nie wystraszyli się. Wszystko po to by poczekać na ekipę (w tym wypadku wystarczył 1 sorc), dzięki której można w kilka sekund zabić ofiarę i zdobyć loot. P.S. Dzięki za te 5 BP UH ;) Koledze też podziękuj - miał ich kilka :* |
Ty to nazywasz pkowaniem ? Hah, jestescie ****a nabami -.-' Przybiegliscie na*******aliscie 28 druida i zadawaliscie mu gora 40... padliscie jak nooby, tamten twoj kolezka dostal combo i mial yellow hp i sie nie uha i tak samo jak kazdy mowi "Laga mialem". Ty podobnie byles tak pewny ze uhales sie na 160 hp wystarczyl wtedy sd i nara ;) Po prostu jestescie noobami ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |