![]() |
Taa klocki lego rlz!!
Fajny pomysł tylko razi mnie ta jednostajność ludzików mogłeś się wysilić. ;) |
To nie sa fake
predzej do zdjec lub do grafik |
Gz nieno ten pomysl z lego wymiata :p
|
Hum, (hom) czy zdjęcia klocków lego to fake? Prędzej ciekawa historia... Pomysł świetny, ale niestety nie najlepiej to wygląda... Co trzyma ten AFKer? To jest e-pvp? Fajne rozmycie.
|
x|
fake sie powinno robić z przerobionych zdięć z życia z tibi a nie klocków lego czy jak im tam ;/
|
Cytuj:
zdjecia klockow lego ale przerobione na tibiopodobne wiec mysle ze moze sie zaliczac do fake'ów :) OPS SORY ZA TEN MISSCLICK ALE TO FORUM MI SIE ZLAGOWALO I KILKA RAZY NACISMELEM |
Cytuj:
OPS SORY ZA TEN MISSCLICK ALE TO FORUM MI SIE ZLAGOWALO I KILKA RAZY NACISMELEM |
Cytuj:
OPS SORY ZA TEN MISSCLICK ALE TO FORUM MI SIE ZLAGOWALO I KILKA RAZY NACISMELEM OPS SORY ZA TEN MISSCLICK ALE TO FORUM MI SIE ZLAGOWALO I KILKA RAZY NACISMELEM |
Co innego jak by to byl prawdziwy fake ale jakos Klocki mnie nie bawia =/.Mi sie to nie podoba
@Offtopic: Pisze Sie Capoeira nie Capuera |
Po prostu dno... To nie jest fake. BR wcale nie są noobami bo 98% polaków to nOOby przez 2 duże OO a jakoś nie widze fake'ów o o polakach-noobach w roli głownej. Znam dużo br i uważam, że nie ważne skąd się jest to nie ważne w noobostwie. Noob to ktoś kto kradnie loota, blokuje respa i wykrzykuje hunted hunted! Od*** się od BR ty rasisto
|
Fajny pomysł i fajne wykonanie:)
|
on chyba specjalnie napisal jego nick niepoprawnie, w koncu to mial byc obraz przedstawiajacy przecietnego n00bka zamieszkujacego ta dziwna gre jaka jest tibia. a do fakow to sie chyba zalicza bo w koncu jest jakies powiazanie z tibia a moze i nie w kazdym badz razie jak dla mnie to moze zostac bo jest ok. ;p
No zesz ****a korwil on pokazal stereotyp jaki kiedys sobie wyryli brazile a po za tym zastanow sie co piszesz. Lubisz ponizac polakow tak? Czyli znaczy to ze lubisz ponizac rownierz samego siebie bo ty tez jestes polakiem. Brazile robia fejki o polakach n00bach a polacy o brazilach n00bach. Przeciez to jest oczywiste ze NORMALNY (nie taki jak ty, oj nie) obywatel RP nie bedzie robil fejka o tibi ktory WEDLUG NIEGO przedstawia PRAWDZIWE zachowania jego rodakow. Wiadomo ze wiekszosc woli zrobic fake o jakims innym narodzie, chocby w formie zartu. Wtedy fake jest o wiele smieszniejszy przynajmniej dla polakow, a ludzie spoza polski i tak nie beda nic z tego rozumiec bo w koncu "polska to trudna jezyka jest". |
Swietny pomysl, swietne wykonanie... ludzie, wspaniale!
Wiecej takich :] |
Fajny pomysł ;)
LEGO RLZ! :cup: |
Pomysł bardzo oryginalny, wykonanie bardzo dobre tylko zdjęcia troche ciemne. Jest bardzo śmieszne ale to chyba nie do tego działu (chociaż to w sumie jest przerobione zdjęcie no bo napisy dodane)
|
4/10
Pomysl dobry ale wykonanie gorsze nie ma pokonane jak o sie pojawia w swiatyni itd poprostu ginie an na nastepnym ss'ku jest jush z fulkl hp itd ale ocena moja jest 4/10 fabula taka sobie ale pomysl niezly
|
Cytuj:
|
LMAO Rofl LOL Zajefajne ^^ :lol5550: :swe: swe says: Swe? :flaga_pl: Pol says: no pol?! :swe: swe: why no !? u are deed !!
Swe hits 1,1,1,1 Pol hits 57,68,151 21:05 : You Are Dead ^^ :mag: Pol : OMG I hate noob ^^ Ja jestem Mastah a nie jakies zaje**** SwE ^^ A tak w nawiase swe maja najlepsze PvP (to jest na powaznie) :cyclops: :balwanek: (Vanessa rox ^^) |
Świetny Fake!
Polecam! Pozdrawiam, Kozakk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |