![]() |
Armagieddon
Hoomik Movie Studio prezentuje nowy film - Armagieddon
-- Fabula filmu luzno opiera sie na zmasowanych atakach noobow na forum oraz probie zaradzenia temu globalnemu problemowi. Film w calosci oparty jest na South Parku, tak jak to niektorzy sobie zyczyli (ci 'niektorzy' zostali odpowiednio 'docenieni' w filmie ;>) -- Dane techniczne: Format - WMV Waga - 12,5 mb Czas - 4:26 min. Used - South Park, episode 902 Die hippie, die -- I najwazniejsze - Armagieddon Comments plax ;] i zapraszam do obejrzenia innych moich filmow, do ktorych linki znajduja sie w podpisie. |
No pierwszy Twój filmik który mi sie naprawde spodobał, zaje ee fajne texty i momentami taki fajny klimat :) I na końcu te atomówki :P Ogólnie filmik rOx
|
Fajne... ten filmik mi sie bardzo podobal... tylko trzeba dac sprostowanie... jedynym inteligentym userem tego forum jestem JA!!!!! ;DD Ale filmik spoko ;]]]
|
No, teraz jak jest sam "SP" o wiele lepiej. Mam nadzieję, że nie poprzestaniesz swojego tworzenia bo naprawdę dobrze Ci to wychodzi, nasz jedyny inteligenty użytkowniku forum.
Btw, zawsze chciałem zbanować hoomika. B) |
swietny film ocena 11/10 kolejny wmv trafia do mojej kolekcji =)
gratz :D |
nice one ;;
|
a wiec zostales bohaterem gratulacje
:spam: :spam: |
ROTFL!
Znowu sie prawie poplakalem! :D Oczywiscie pamietam ten odcinek swietnie i tak myslalem, ze jego uzyjesz :P Gdy przyszli do celi wiedzialem ze bede mial patrzec i byc zazdrosnym :D |
Very very nice. Inne twoje filmy mi sie do konca nie podobały ale ten poprostu bomba :D Więcej takich:D:D:baby:
|
Poprzedni tytul tematu wiecej ludzi chyba sciagal, widocznie rzeczywiscie wszyscy chca mojej smierci, a armagieddonem to nikt sie nie przejmuje ;)
|
Hm, no zauwazylem wlasnie... ale przeciez tutaj tez pozbawiam Dr. Omadera wladzy! Dobra, zrobmy tak - niech ktos zmieni nazwe tematu na "Dr. Omader w obliczu Armagieddonu", zobaczymy co to da ;] Sam bym zmienil, ale przy tym nowym post-editorze to ****a nic sie juz nie da zrobic ;p Btw, jak ktos ma jakis dobry pomysl na film to dawac, akurat cierpie na brak weny ;/
|
Drom Ty możesz zmienić nazwe tematu daj np. "Pozbawiamy Droma władzy!"
Albo "Kto ściągnie to jakos 1000 dostanie stanowisko modka" etc :) Co do filmu to wg mnie lepszy od poprzedniego. Gratz pomysłu Hoomik. GL w robieniu next części. Ale lepiej uważaj i oglądaj się za siebie. Drom nie śpi, On czuwa... |
Drom nie czuwa ;P on drzemie w swej stagnacji, chyba że ktoś go solidnie dźgnie kijkiem ;) wtedy zareaguje
:evul: filmik sympatyczny, choć mi najbardziej przypadł do gustu poprzedni 'ograniczony budżet' :P a odcinek dobrze wpasowany.. tylko kim jest więc matula Kyle'a na forum? ;P kto jest jej odpowiednikiem? khem... Vanessa? - jedyna niewiasta która pozostała w gronie moderatorskim :] d.Taube |
Cytuj:
Cytuj:
wiec jak na razie jest tak: Cartman - hoomik Kyle - Dr. Omader (nie moglem sie powstrzymac zeby nie zrobic z niego malego, rudego Zyda ;]]) Mrs Stotch - Tana Randy Marsh - MatKus Mayor's Goon 1 - Raul -- w przyszlosci moze wykorzystane zostana postacie Timmy'ego, Buttersa, Kenny'ego, Stana. Na razie nie mam dla nich przydzielonych 'rol', a to dlatego ze - jak juz wspominalem - cierpie na brak natchnienia. Any ideas? Pomysly mile widziane, tylko szybko, poki jeszcze mam kilka dni ferii ;p Przez chwile mialem nawet mysl zeby zrobic film tibijski, ale juz mi przeszlo ;] |
ekhem! to sam autor tego nie pamięta kto wyruszył na walkę ze spamem?
toż ta blondyna była nazwana Taną :] że też ja muszę o tym samemu twórcy tego 'dzieła' przypominać :] mówiąc 'pozostała' miałam na myśli 'pozostała' czyli 'nie została uwzględniona' w filmiku.. XD d.Taube |
Cytuj:
|
Musze powiedzieć że naprawde fajne. Co prawda w Zabijaniu wielbłąda podobała mi się tylko scenka na łodzi (ale samą scenkę okglądałem pare razy ;) ), to ten film już jest cały na równym "poziomie".
|
Daj Scorowi role oficera Barbradiego :D
Bosala za to widze w roli Mr Hankiego, ewentualnie Starvin Marvina bo czasem ciezko go zrozumiec ;) Hmmz... Taube widze w roli Mrs Crabtree... :> Niestety na fabule nie mam pomyslu :/ |
Cytuj:
choć na pewno wdziękiem tej pani nie dorównam.. i w przeciwieństwie do niej nie potrzeba mi powtarzać dwa razy tego samego (innego ;)) wszak to ja łapię ludzi za słowa :evul: ale uważaj.. jak będę się ci z nią kojarzyć wielbłądziku ;) to jeszcze jakiś koszmar ci się przyśni związany z forum i taka jędza na nim :D d.Taube |
hehehe fajny filmik :] xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |