![]() |
Dom pogrzebowy w Carlin?
Każdy tibista który był w Carlin i zna to miasto dobrze wie że na wschodzie jest cmentarz a poniżej dom pogrzebowy więc poszłem tam i weszłem do domku zobaczyłe schody na dół. więc zeszłem na dół po lewej stornie było dwoje drzwi spróbowałem otworzyć udało sie 8) wię idę dalej jakaś dzIura włarzę a to podziemia. POWYBIJAŁEM TROLLE I WYŁARZĘ WRACAM DO DEPO I WYLOGOWUJĘ SIĘ. PO 1H LOGUJE SIĘ I IDĘ TAM I OTWIERAM SE DRZWI. ZA NIC NIE CHCIAŁY SIĘ OTWORZYĆ. CO CHWILĘ "LOCKED" .
CZEMU WCZEŚNIEJ MOGŁEM A TERA NIE MOGE??? :O :O :O |
mogles otworzyc ponieważ ktos z kluczem otworzył i nie zamknoł ,
|
Teraz pozostaje Ci tylko czekać, lub wołać o pomoc...najlepiej to i to -.- No i masz nauczke, nie wylogowywać się w nieznanych miejscach...
|
a ja wiem :P
tak a ja wiem gdzie ten klucz jest. ;)
a powiem :D w porcie w Carlin wchodzisz do tego domku i otwierasz box w kacie izby, albo przesuniety i tam jest klucz(bialy) i mozesz otwierac i zamykac( acha i jescze jedno; na Jureli tam czesto chowaja sie pk mnie tak zabili UWAGA! X( ale mój dobry kolega ich roz(cenzura) on tez tam byl i zapamietal ich imiona :] ciao |
Błagam nauczcie się pisać- szczególnie kieruję to do kolegi djkuter , bez urazy ale jak czytam ( poszłem , weszłem ) itd.
to szlag mnie mało nie trafi...Poprawna pisownia jest następująca - POSZEDŁEM , WSZEDŁEM... X( Jest też funkcja - edytuj post - zawsze można z niej skorzystać aby poprawić ewentualne błędy... ;) |
Hi hi
Ja się tam nie wylogowałem tylko się zapytałem o co z tym łazi!!! 8)
Dzieki za odpowiedzi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |