![]() |
GS w Ab pod dp
Byłem sobie w Ab i weszłem w teleport :)
Ide, błądze, wszędzie lawa ,ide dalej około 20 poison spiderów 8o. Ide dalej jeszcze więcej! Z Hmm troche je zabijałem. Poszłem dalej, musiałem sie ropnąć. Klikłem na line, odwróciem głowe i odwracam z powrotem... Are you dead. :baby: Co gorsze patrze, are you poisoned. Wchodze na tibia.com i... KILLED BY GIGANT SPIDER! 8o . Jeśli wiecie gdzie to miejsce jest i zabiliście tego GSa, to powiedzcie co tam jest. |
Ta lokacja to ogromne elfie wiezienie - HellGate i owszem jest ta, GS i wiele innych potworow. W miejscu z GSem jest rowniez zwiazany pewien quest.
Btw, jesli to bylo dzis na Azurze to znalazlem Twoje cialo :P Edit: Po Twym podpisie widze ze na Isarze - zatem znalazlem cialo innego nieszczesnika :) |
/\
|| Magus, sadzac z jego podpisu to jednak nie byla Azura... :] I powiedzcie mi, kurka jak mozna sie dostac do hellgate na 13 lvl O.o Mi sie przytrafilo cos podobnego - ktos zlurowal arkaniste do ab, wszycy do depo uciekaja a ja jakby nigdy nic robie sobie UH :) i mnie zaczal z SD ostrzeliwac i mnie zabil a ja stracilem c-mace :( ale teraz mam dragon hammera wiec nie ma problemu 8) |
Co się tyczy GS-ów to skubańce lubią bagniste tereny...ciągle je ktoś luruje w pobliże Venore... 8)
|
Hej przeciez nei jest w HG powiedzian ze od ktoregos levelu... Mozesz pojsc tam nawet na 8 :P ale zycze powodzenia. A wlasnie mogl wejsc tez dlatego, ze ktos zostawil drzwi otwarte (ja w zyciu nie spotkalem takiego nooba - klucz kosztuje 5k)
|
to jest hele gate pod Ab'dendriel klucz po 5k i tam jest gs na koncy korytazy z p spiderami wiem bo jak bylem ostatnio w cafe ro kles 8lvl tam nie hococy wlazl
|
najlepsze w poscie tego pechowca sa pytania:
" Are you dead. Co gorsze patrze, are you poisoned." polewka z goscia czy jestes martwy ? czy jestes ztruty ? spytal grzecznie giant spider i zezarl go ze swoimi dziecmi(piosonami):D:D:D ladna bajka???? |
no V.E.N.O.M. ładnie tak sie wyśmiewać z noobka? :D :D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |