![]() |
Mój powrót
Hi all :)
Powróciłem na szczęscie (niestety ? :D) Chce znowu zacząć grać w Tibie, ale troche się pozmieniało....możecie mnie oświecić co dokładnie ? :) |
Jeee Czaja wrociles!!! Super! Teraz tylko 2 pytanka:
1.Kiedy ty odszedles? 2.Cos ty za jeden?:P:P:P:P:P:P:P:D A w Tibii nie zmienilo sie wiele...Przybylo nowych swiatow, przybylo noobow...Dodano party mode i skulle... O szersze informacje prosze poprosic nardziej szczegolowo;) Niedlugo ma byc update i wtedy sie chyba troche wiecej zmieni... |
Odeszłem zaraz na początku roku :) Dokładnie ostatni raz grałem w sylwka i skonczyłem 2 godz po północy :P
Co to jest to party ? :D |
elos
party mozesz sobie trenowac z kumplem i jak go zatakujesz to nie masz czachy bialej czy czerwonej 8o |
Ale duel mode pamiętasz, bo to jest takie coś jak duel mode tylko, że zieloną czaszkę widzi ten, który Cie zaprosil lub, którego ty zaprosiłeś. Żółta tarcza kolo zielonej czaszki oznacza tego, który zapraszał, a niebieska zaproszonego.
Też to miałem, że kiedyś już nie chciałem grać, bo się wkurzyłem na deady, ale powrociłem po... hmmmm... miesięcznej przerwie :P . Teraz gram i gram. Tibia RuleZZ. |
Grafika się zmieniła od Sylwka ( czy to było w grudniu bo niepamiętam) ale jeżeli nie to zobaczysz nową ( lepszą moim zdaniem :P ) graficzkę.
|
@Topic: Mi też wydawało się, że ktoś o mnie pamięta a tu "siuuup!" i wszyscy piszą "skąd TheNatoorat ma tyle postów?"... ;(
A co do zmian: zmieniło się wieeele. Jak chcesz zobaczyć, co, to włącz Tibię. :) |
Heh
nic ztego nie rozumie wrociles i co z tego,byles kims wielkim?Jakims modem czy cos?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |