![]() |
[wmv] Siejnik pekando
Hiho zamieszczam tu filma z naszych pekowan jezeli bedzie sie podobal, bedzie duzo komentazy i sciagniec moze damy nasze film pk w rec , a mamy ich sporo i wiele fragow :evul: :D zachecam
http://rapidshare.de/files/11512531/siejnik*****.html Czas trwania 4:20~~ Rozmiar:24 mb Jakos bardzo dobra :] Made by:Futopi ////Boyakki |
Keylogger-.-
|
up
to nie keeyloger ;)
filmik fajny :cup: ale ten dark adamus to conajmniej noob... :D GZ trapow |
@up up Sam jestes geylogger
@up Thx :P |
pamietajcie, ze komentujac zachecacie nas do udostepnienia wam plikow rec z naszymi fragami ( wczoraj padl np. 69 knight ^^)
comment plx |
Bardzo dobry film.
Dzieki, ze ubiliscie Qeepx'a xD Ja go jeszcze sam dopadne. Nie wnikam, ze jego pro jest trzeci w expie na Elysii. Ile to juz fragow Siejnika, 300 juz stuknelo? |
Cytuj:
|
Wy chodzicie na czerwono(czy bordowo) ubrani??bo wczoraj jakas grupa pkowala ale nawet nie popatrzylem ino sie wylogowalem :P
|
Siejnik Sux!
Film moze i fajny, ale nie zmienia to faktu, ze jestescie zalosni i to co robicie jest zalozne. Takie sa realia jak sie posadzi przed komputerami kilkunastu sflustrowanych 13 latkow. Trzeba sie wyzyc to chodzcie pozabijamy kogos w grze... Jestescie naprawde potega a swiadcza o tym wasze mega potezne lvl-e. Moze i jestescie cos warci ale jedynie w grupie bo pojedynczo padacie jak muchy.
Siejnik SuX! |
Cytuj:
Po pierwsze: nie wiem czy wiesz co to są noob/pk chary! Wielu z tych kolesi ma większy lvl, niż Ci się wydaję. Po drugie: na low lvlu są jedynie w stanie wlaczyć w grupie i zwykle mają farta, żeby zownować jakieś h-lvla noobka. Po trzecie: wiek nie gra tu żadnej roli, trzeba podchodzić z dystansem do gry albo zamówić wizytę u specjalisty... Po czwarte: staraj się robić trochę mniej błędów... [zalozne,sflustrowanych] A wy Sieje brać się do pkowania, bo nam wiara w Kazo coraz mniej zaczyna się bać i noobić :s A jak nie to nikogo więcej foodem nie poczęstuje ;p /Nupek |
no tylko ze troche sobie posiedzialem w gilidii i pozniej mnie wywalili za NIc -.-
a film nawet fajny |
Cytuj:
@Topic Thx More coments blzzzzzzzzzz :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23. |