![]() |
the best of rookguard
http://img25.imageshack.us/my.php?im...okguard5zm.jpg
To wcale nie jest fotomontaz :D:D:D |
Cytuj:
|
Hmmm...nie fotomontaż? To dlaczego masz mape z thais? W dodatku tym charem masz 1lvl więc masz w sumie 400cap, ssie masz 139, więc musisz na sobie mieć itemki ważące 261oz, tymczasem twój eq waży 374oz(nie w liczając wanda)...hmmm...idiota czy turysta?...
|
haha
ludzie on pomylil dzialy
P.s ile to juz fakow widzielismy |
Cytuj:
|
pomijajac fakt mapy z thais -.^
|
omg
Czemu my mamy takich debili na elysii
Ziomek wstyd mi za ciebie |
wrr...
Jak nie fotomontaz to co? troche dziwne takie eq na rooku i w dodatku mapka z Thais mogłeś się bardziej postarac.. X( X( X( dobrze ze ja nie gram na Elysii:)
|
no dobra to byl fotomontarz ;D cuz nudzilo mi sie :D powiedzcie mi jakie powienienem miec skille na 16lvl sorcem :D wiem ze to nie ten dzial jak mozecie to nich mi ktos napisze na PW thx z gory
|
Cytuj:
|
Jedno Ci powiem ... ZALOSNE!! :confused:
|
chodzi mi nie o same skille tylko o mlvl i te bzdety :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeju znowu glupi fake -.-X(
|
Cytuj:
|
poprostu lol ciebie ominac takie szczegoly mapka z thais 1 level mimo ze wand od 13 nimozliwe niemozna miec sorka na roku i takich itemow po pierwsze bo tam niema zywego dragona a plate legi leca z draga tarantuli i takich tam potworkowi X( X( X( X( najlepiej jak by ten temat zostal skasowany X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Up
Zapomniales o bardzo waznej rzeczy, kiedy wand zawodzi, a nie ma sworda/axa musi bic z piesci, wiec okolo 150 fista bedzie ok |
bardzo ciekawy temat ...:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |