![]() |
Tibijski Oscar na Tibi.pl (Głosowanie)
No głosujcie na film który waszym zdaniem powinien dostać Oscara..;)
|
Do kiedy to będzie trwało??
P.S Już zagłosowałem :) |
A moze autor tematu łaskawie zaangażuje się w swój projekt i troche nad nim popracuje? Bo narazie ten temat to syf. Daj linki do tych filmów, opisz je, ustal jakiś regulamin, kryteria, rusz mózgownicą!
|
Cytuj:
@Shinjix nie opisze ich i nie podam linków.. bo tutaj zamieszczam tylko głosowanie, w inny temacie prosiłęm zeby ludzie pisali jaki film ma być nominowany i tyle.. jeśli ci albo komuś innemu zależy na przedstawieniu filmów to napisz tu wszystko o danym filmie a jeśli ktoś se chcę obejrzeć dany film to niech poszuka go na forum (Opcja "szukaj" nazwa filmu i masz..) |
Zagłosowałem na Coronela ;D To jeden z najlepszych filmików jakie widiałem
|
nie ma filmow degzena z tibia.de :F
|
A mnie to tu brakuje nominacji dla
http://rapidshare.de/files/11298690/...astro*****.html polecam kazdemu... najlepszy ani jaki widzialem w zyciu... |
http://rapidshare.de/files/9186114/b...rsion*****.html
brakuje jak chu......... |
Nie mogłem dać tu wszystkich filmów jakie każdy chce..
W starym temacie pełno ludu mówiło że ma być film Coronela,Sergia.. Podliczyłem głosy i tak wyszło, nominowane jest to co jest... (W starym temacie pisałem "Piszcie kto ma zostać nominowany") Chyba najmniejsza liczba głosów w starym temacie wynosiła 2 na 1 film.. |
Cytuj:
Myśle że filmik Coronel wygra:) A tak wogóle to fajny pomysł z tym Oscarem |
a) Za mało tych filmów
b) Zagłosowałem na Sergio Demonslayera |
annihilator_-_astro*****
^^najlepszy film jaki widzialem i na niego bym zaglosowal ;] :baby: |
Podsunołęs mi chłopie fajny pomysł, który wkrótce się ukarze:)
|
podajcie linka do Coronel Bornegio Life
|
Moim zdaniem Cichy powinien dostac Oscara ;) ;) ;)
|
:d
Nono a oskar dla zamieszczających te filmy tez jakis bedzie ?? zawsze chcialem dostac oskara z takiej racji ze na rl mam oskar :) bylo by smiesznie , mam nadzieje ze zamieszczony przezemnie film odniesie sukces , chyba w koncu na to zasluzyl.. takie jest moje zdanie , zycze powodzenia , i pozdrawiam wszystkich
|
Oddaje głos na Coronela !!! Napewno wygra :)
|
Szkoda ze niema Cichego :/ napewno by wygrał, ale jak niema to glosuje na Coronela
|
wiadomo, że Coronel wygra :D:D ten filmik wymiata :)
|
:)
a gdzie film Budosza? dedy sławnych ludzi? albo niedokończona anihilators? według mnie też zaslugują na bycie chociarz na liście :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |