![]() |
Orshabaal
Rehost filmu z tibia.de obrazujący jak łatwo robi się pięniądze .....8o
http://rapidshare.de/files/11558040/Ruberaorsh.rec.html |
Wystarczy poczekac pare miesiecy na Orsha, przezyc blokowanie i zlootowac <spoiling> :D
|
Hehe.. niezle.. ;]]]
|
ej jak sie ogląda filmy sciągać umiem ale nie mam na czym oglądać prosze dajcie jakiś link stronki żebym sciągnoł plis pisać na PRV
|
Nice loot;] Tylko nie wiem o co chodzi. Przy "1 podejściu" sie typek kozaczył ze wylootował BOHy,których jakos chyba nie widziałem,albo przeoczyłem....Gratz dla blokera,bo potem chyba tego orsha~ zabili. Jaki był loot? Wie ktoś?:P
|
Ale fuxa miał, skull stafy leżały i wogule pełno itemków różnych
GrAtZ |
Cytuj:
Szkoda że padł, jestem ciekawy ile by jeszcze mugł zeczy znaleźć... Ktoś wie czy ten orshbal padł? |
Omfg ale loot zebrał... nice filmik tylko szkoda, że ostatnio jak jest orsh~ to nie ma z widoku blokera, więc trdno wiedzieć jaki był loot.. no ale gratz
PS. orshabaal został zabity na tym servie :P |
do dupy ten film :/... nic sie nie dzialo... tylko w ostatnich 15 sekundach koles poszedl go zabil,, aleeeee fjane ;/.. a czy ten orsh zostal zabity bo nie wiem?
|
Ładnie, tlkyo szkoda, że stracił te rzeczy z drugiego podejścia...:/ RS sux...-.-
|
Cytuj:
|
Dlaczego te demony się nie ruszały??
|
Super, niezły filmik:):)
|
koles niezle itemy znalazl ;] a ten orsh szybki skubaniec .. xD
|
Ehh
Nie wiem po jakiego h**a poszles tam do tego orsha, jak slyszales jak morde parzył :/, i tyle straciles ;//
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
on bohy i reszte rzeczy z 2 podejscie dal temu blokerowi orsha Daderowi chyba .. slepy byles? |
No fajnie fajnie :D Tylko po co ci był ten red skull ? może bohy by obstały a tak masz lipa :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:18. |