![]() |
[KYRA] Tetro~ (the highest lvl) pada jak N@@B
Nie róbcie tego w domu
HAUHSUAHshAUHSHuhAUSHuAUSHuh Polack rox!! Tetro to dla ciebie :) http://rapidshare.de/files/11660060/Tetro_ar.rec.html |
hmm albo udajesz mestora
albo jestes tym ownerem ktory nie gra na kyrze.. poniewaz mestorr na kyrze lizedupe tetro~dziwne? film spox |
ROX:D:D Tetro-LOL. OMG. Możliwe ze miał lagi!! Ale to nie zmienia faktu ze mial moze ze 100 many.Buahaha.Ale lol. Pewnie inni ownerzy tetra sie w****ili ostro:D. Expi za***iście szybko a grać nie umie;] Kurde.Za mocny typ. Nie no film rox:D:D. 70 pada od 40 i woła całą ekipe na pomoc:D Widać ze ciekawy serwer ta Kyra :P
|
Lol? Co to było. Widać było, że postać zmieniła ownera na jakiegoś... hmm.. newbie? Nawet się nie bronił.
|
Nom Fajny film
Tylko szkoda ze tak padl Tetro ;/ |
Omasz... najwyzszy lvl... padl jak noob.. ani sie nie uhnal.. bo chyba nawet nie mial uhow z tego co bylo widac w loocie... 0 many praktycznie bo dostala hita na manashieldzie a drugi juz w hp szedl... padl... najwyzszy lvl wola kumpli.. chyba jakies dupolizy bo tylu ich tam polecialo o.0
|
Hahahahaha Own3d :D :D :D Padł jak nÓÓÓÓÓÓÓb :D :D :D
|
i co to dlao temy ms zaliczyl sma deda i juz am przesrane na tamtym serwie heh ale loot fajny
|
To byl najlepiej wymiatajacy owner tetra :D
Niewidka przy fe rox(dla niewtajemniczonych - fe widza niewidzialnych) M shield na 100 mana rox. Ale yordiq tez nie jest bez skazy - aimbot jak ch*j |
@Up
Tetro ma jednego ownera, jeśli już... znam go. ____________________________ Wątpie, że to Ty Mestor ~, ale jeśli tak, to pamiętaj co ostatnio ci pisałem na priv... odnośnie Tetro ~, ponieważ to ma 90 % szans powodzenia. Hail Mestor Hail Seth~ ;] Ja Jestem z Tobą, inaczej bym dla ciebie tyle nie robił. 3maj sie |
naab plx, zazwyczaj sami h lvle to nooby ;]
hmm a jaki nick prawidziwy mestor rhu ma na kyrze? |
juz to widze, jak wiekszosc osob wypowiadajacych sie w temacie obronila by sie przed takim atakiem..
Niewidke rzucil poniewaz wydawalo mu sie ze ma szanse uciec, wiec nie chcial zeby go po drodze dsy zabily. Jak sami twierdzicie mial mniej niz 100 many, wiec najlepszym wyjsciemy byl mana shield, poniewaz z ta mana nie moglby nawet vity puscic. Chociaz dziwi mnie ze nie mial uhow/nie uhal sie. ale pewnie wtedy wzywal kolegow. |
Cytuj:
Słyszałem jeszcze że gra ze swoimi 2 braćmi... więc niechce mi sie wieżyć że Tetro~ ma 1 ownera;) |
Cytuj:
|
Mi ta akcja bardzo sie podobała,swietne pk:)
|
rehost plXor ...
|
Cytuj:
Ładna akcja nie ma co. I loot nie najgorszy szkoda ze ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tetro~ na 100% nie ma 1 ownera bo to ejt nie mozliwe poprostu tyle przed kompem siedziec i broncie go bo padl jak noob zamiast tego mana shielda który dal mu 100 hp to móbl by 2 razy walnąc exure gran i wiecej by mu to dalo.
Tetro~ - noob |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |