![]() |
Stara Wdowa na Furorze
http://rapidshare.de/files/11644692/old.rec.html - stara wdowa na furorze, zauwazylem ja podczas expa, polecialem po blokera... no i owned :P.
|
filmik fajny GRATZ
tylko bloker z red sql :P |
GZ
Fajna ekipa przyleciala na koniec:D |
Gratz \,,/ Filmu
Szkoda ze loot nie dopisal :/ tak pozatym spoko :) |
Gratz film świetny
|
. . .
Shoter's kompletne debile niedość,że bali sie podejść żeby bolt miał zasięg to żydzili na sd.
|
Cytuj:
|
Jezeli sie qrwa boisz ze cie pogoni to po c*** na nia idziesz i kazesz stac blokerwoi z 2 gsami i stara wdowa przez 5 minut i sie uhac w panice qrwa mac... N/C
|
nOOb's
13:05 Yiubh Do'Urden: HAIL ME
HAUHAUAHUAHUAHUA Ziomek mnie roz***al na kawalki !!!!!!!!!! Ale Poleffka Meeega :D Po co chciales ja bic jak ani sd nie ma i boisz sie podejsc Jak sie umiesz czegos zrobic to sie za to nie bierz. Bloker marnowal tylko uhy bo Shooterzy zachowali sie jak kompletne nOObasy Żal.pl |
hmm,filmik moze byc,ale nie byliscie przygotowani na old windowa :o
A Co do koncowki Filmu "Hail Furora" Furora jest kiepskim serverem gralem tam 95kek~ lecz dostalem hunta od Pana Imargama Oraz Taifuna wg mnie i innych jest to swiat polskich noobow,Jeszcze Dojdzie ze Taifun shunci Polowe duskiness :baby: Pzdr :evul: |
Hehe dla mnie spox filmik!! To ze shooterzy sie bali to normalna rzecz Xavine mogl odcinac droge potworka od shooterow i nie dac sie tak obiegac gsom chocby bo z old widow juz trudniej. Ale ze nikt nie padl old widow ubity czyli jest git :p GZ
|
Furora
Co to kurcze było. To było tak zorganizowane jak moje wejście na GSa pod Mount Sternum. Można ją było zarombac w kilka chwil. Jak my żeśmy huntowali GSa to on padl w mniej niż 5 sek(nawet nie wywalilem w niego nic).
Skiepscili sprawe i już. Można ją było ubic 10 razy szybciej. Gdyby nie te SDeki na początku to ktos by pewnie zginą. |
@up
ahahaha :d ale i tak archeolog :X |
omg idźcie sobie pograć w tomb ridera albo cos
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |