![]() |
Quest hell of hell - czy takie miejsce istnieje?
Witam,
Mam kolejne pytanie. Na pewniej stonie czytałem, że itnieje quest hell of hell i że trzeba tam zabić 1000 trolli czy takie miejsce istnieje? Niech ktoś powie "tak" lub "nie" to nie będzie przecież QS, (to tak jakbym powiedział, że gdzieś na mainie jest desert quest - to nie QS) a jestem ciekawy, jak by się tam expiło... tak wpieprzyćsiętam po savie servera i tylko nawalać z GFB... 20k expa - brzmi zachęcająco EDIT wiem, nagroda pisze, że torch, dwarf ring i copper shield (lol) i pytam się, bo pisze niby że jest ale też nie uważam, żeby to był trudny qest |
nie ...nie ma czegos takiego jak HELL of HELL czy jakos tak....
100trolli??? nie uwazasz ze to bylby trudny quest tylko dla rookstayerow??? .....nie nie ma takiego questa..i takiego miejsca....chyba ze mi po upd cos umknelo... temat do zamkniecia chyab ze modki maja cos do dodania.. |
Ja o niczym takim niesłyszałem, ale jest miejsce z dużą ilościa słabych potworów jest to jaskini dworków. Dworki niesą silne lecz jest ich bardzo dużo więc chodząc tam z gfb można nieźle poexpić, tylko że wątpie żeby się zwróciło.:(
|
Dwork??? <unosi brew> WHAT THE HELL IS DWORK.....nieslyszalem o takim potworze....no niewiem ;/
|
Cytuj:
|
A komu by sie chciało bić 1000 troli?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |