![]() |
mino archery itp
(pliki juz powinny dzilac dodalem je na lycos)
Tak nielismy co robic z moim kolegom i poszlismy na minoski:) oto pare ss(to moje piersze wienc niesmiejcie sie:P) skuad: Zaghi paladyn:Ja:) Dragon Samuaary:kolega Zdjencie1 Zdjencie2 Zdjencie3 Zdjencie4 Zdjencie5 Zdjencie6 Zdjencie7 Zdjencie8 Zdjencie9 Zdjencie10 Zdjencie11 Zdjencie12 Zdjencie13 Zdjencie14 Zdjencie15 |
Tak sobie.
Moze byc ale troche nudnawe
|
nielubie linow....:) tyle powiem ale ogolnie da sie zniesc
|
"Godzinny limit transferu dla konta mohaa_klan.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. "
Chyba troche przesadziles... Mnie przy kazdym SS'sie wyskakuje wlasnie cos takiego ^^ Zrob cos z tym i nie zakladaj na interii. |
Ej ty ziomqu... weź tego temata schowaj, ma dwa powody:
1) Niepishe sie "zdjencie" tylko "zdjecie"... buahahahahahahaha !!! 2) Po twojemu zdjencia niedziałają, a po polsku zdjecia niedziałaja |
sory ale nieznam takiego serwera na members lycos chyba ise placi a jak moze ktos dac linka do bezplatnego to zaraz zmienie:(
|
Coście sie tak czepili, nie ma z edytowałem.
Zdjęcia nawet spoko, a co ma Zigi do Zighiego to to, że podobne ksywki, nic innego. |
COOL
fajne ale to pierwsze ss mojego kumpla :) !! Juz dzialaja!! ;)
|
Cytuj:
Co ma wspolnego Zigi z tym ziomkiem?? On ma nick Zaghi... calkowicie inne... SS spoko, troche nudne. Zamulily mnie. |
Cytuj:
@ Topic Zdjecia sa takie sobie, ale mam do Ciebie (Zaghi0 pytanie, czy Ty tez sadzisz, ze sandaly dodaja przyspieszenia? |
ta ja uwazam ze dajom przyspieszenie rezultaty widac po samym nalozeniu:)
|
Fajne SSy
|
:)
Ss'y troche nudnawe, ale nawed spoko. Tylko powiedz mi gdzie sa te mino, bo nie mogez robic 23 levelu.... :baby:
|
Screeny moga byc ale polszczyzne to ty chlopie masz na 6:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |