![]() |
Tłumacz
mam problem, ponieważ zostalem zbanowany, bo przez pomyłke na trade chanel ludzie rozne gupoty pisali a ja jedna z nich przez pomylke skopiowalem i ja wyslalem na trade i bana dostalem i szukam tlumacza ktory mi moze odwolanie przetlumaczyc.
oto ono: To było przez pomyłke, ponieważ ja chciałem skopiować jedną wiadomość z Trade Channel i przesłac ja do mojego kolegi,który chciał kupić pewną rzecz, a ja gdy kopiowałem tą wiadomosc to ktoś napisal to na Trade Channel i ja to przez pomyłke to skopiowalem, a później wysłałem to na Trade Channel. Prosze przynajmniej o zbanowanie tylko Patryq Knight dela'Vega. Postaram sie nie popełnić tego błędu więcej wiem, ze to glupio brzmi ale prosze jesli ktos zna angielski to niech mi to przetlumaczy, o jesli sa jakies bledy stylistyczne to moze poprawic xDDD. |
"To było przez pomyłke, ponieważ ja chciałem skopiować jedną wiadomość z Trade Channel i przesłac ja do mojego kolegi,który chciał kupić pewną rzecz, a ja gdy kopiowałem tą wiadomosc to ktoś napisal to na Trade Channel i ja to przez pomyłke to skopiowalem, a później wysłałem to na Trade Channel. Prosze przynajmniej o zbanowanie tylko Patryq Knight dela'Vega. Postaram sie nie popełnić tego błędu więcej"
It was a mistake, because i wanted to copy one message from Trade Channel and send it to a friend, who wanted to buy something. Unfortunately, when I was copying someone wrote another message and I copied that instead of the other that I wanted to copy, and sent it to the Trade Channel. Please, ban only Patryq Knight dela'Vega. I am sorry, and I will try not to make that mistake again. No, jakoś tak. Tylko proszę, że by ktoś jeszcze sprawdził czy nie ma błędów (nie chciałbym mieć cię potem "na sumieniu" ;)) |
i tak wielkie dzieki!!! gdyby nawet bylo duzo bledow to nie bede mial Ci nic za zle!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |