![]() |
Zdjęcie dnia!
Zamieść swoje zdjęcie na tibia.pl!
Widziałeś coś ciekawego co miało miejsce w Tibii? Zdążyłeś uchwycić ten moment swoim aparatem? Tak? Więc na co czekasz!? Umieść swoje zdjęcie w serwisie www.foteka.pl i pokaż je na forum.tibia.pl! Jeśli zdjęcie sprosta naszym oczekiwaniom trafisz do zdjęcia dnia! Swoje propozycje można składać w tym temacie. Radzę przeczytać regulamin umieszczania zdjęć zanim je się zamieści, konsekwencje jego złamania będą srogie. Komentować zdjęcia już wybrane na zdjęcie dnia można w tym temacie. Jednocześnie informujemy, iż mamy pewne problemy z stroną, jak pewnie wielu z was zauważyło. Pracujemy nad rozwiązaniem tych problemów. Pamiętaj, że kupując Premium account przez tibia.pl nie tylko dostajesz 100% pewne konto, które umożliwi Ci poznanie całej Tibii od larv pod piaskami Daramy poprzez wioski małp i jasczuro-ludzi, aż do możliwości zmierzenia się z potężnym Orshabaalem, ale także wspierasz przez to rozwój tibia.pl. :) Jak kupić premium account przez tibia.pl dowiesz się z tego tematu. |
Bardzo ciekawy pomysł z tym ss'em dnia :D. Tibia.pl cały czas się rozwija, oby tak dalej!
|
Bedzize mozliwosc ala TibiaNews z wczesniejszymi i wogule ?
Spoko podoba mi sie ten pomysl jestem za |
No, no... bardzo dobry pomysł podoba mi sie :D Oby tak dalej... a możebyście pokazywali też częściej ssy z advancami itp itd...? :D Ogólnie pomysł mi sie podoba bo czegoś takiego brakowało a ludziom poprawi sie humor jak zobaczą siebie na ssku dnia :D
|
Ja mam pytanie czt zdjęcia muszą być dawane pszez fotka.pl nie może byc photucent??
Ciekawy pomysł , przynajmniej cos się dzieje!!:p |
praca
Ja myśle że powinni jeszcze popracowac nad stroną bo jak się wejdzie są gdzie są bronie czyli: obuchowe , X( dystansowe, miecze , topory i różdżki to nie ma broni tylko jest napisane waga i nazwa i nic więcej;(
|
UP: Też to zauważyłem..., i to wszystko po odnowie stronki.
UP UP: Masz hasło i numer -cz masz dobre?? -jak kupiłeś może hack )to jest nielegalne) -może capslok masz włączony? Nie wiem co jeżcze sprawć all możliwości ;) ;) ;) ;) ;) ;) PS; sorki za ortografię!!!! |
odpowidż na pytanie
może poprostu za dużo ludzii jest na Tibii albo zle wpisujesz numer i hasło
|
Ciekawy pomysł z SS'kiem dnia :) GZ
Niedługo dodam własnego ss'ka :P Ale dopiero w weeken, ograniczenia :( Mam małe pytanko... CO Z KONKURSEM? :P Jak narazie takie osoby jak ja nabijają tylko ilość odwiedzin (o co pewnie też po drodze chodzi). Może jakies wskazówki? Pozdro! |
hehehe... coś w stylu tibianews.net :P
Good IDea :P gz pomysłu |
zaśmiecanie strony ..............
|
Jakies takie nieciekawe te screeny
|
Nom, mi tez sie nie podobaja ;/
|
Cytuj:
W SS dnia liczy sie wasz wklad. Jak wy nie potraficie zrobic ciekawych screenow i dajecie jakies chlamy to nie nasza wina. Zobaczcie screeny na tibianews.net i prownajcie z tymi, ktore dajecie wy. Czujecie roznice? |
Nom, ssy z tibianews net sa naprawde dobre, widac ciekawe pomysly, inwencje tworcza :P i takie tam, ale to moze przez to ze ss dnia z tibianews jest bardziej popularny i naplywa wiele wiecej prac, bo te co sa na naszym forum to nawet zal opisywac
|
Cytuj:
|
Ja bym proponował możliwość oceny screenshoota dnia, 1 raz z jednego ip dziennie. Np w skali 1-6 albo 0-10 . I na koniec każdego miesiąca pokazywać screen miesiąca, czyli ten , który w poprzednim miesiącu był najwyżej oceniony przez użytkowników forum tibia.pl Co o tym myślicie? ; o
|
Bezradny
Próbuje dodać ssa do servisu foteka.pl ale za każdym razem pisze że obrazeg nie został dodany...:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |