![]() |
Konkurs "Best picture"
Witam mam nadzieje ze admini nie usuna odrazu mojego posta poniewaz ja zrobilem konkurs.
Wiec konkurs polega na tym ze do konca kazdego tygodnia nadsylacie do mnie fotki na adres [email protected] z waszymi advancami.Obojetnie czy w magicu czy w skillu czy w lvlu , maja byc interesujace.Co tydzien najlepsza fotka bedzie jakos nagradzana ( o nagrodach jeszcze mysle ) lecz glownie chodzi o fajna zabawe. Ciekawe fotki bede umieszczac w tym temacie.Jesli sa jakies pytania to prosze pod nr gg 5138156. |
Cytuj:
gdzie jest błąd? :P co do topica: chesz to rób...zobaczymy ile pociągniesz o ile znajdą się chętni -.-' |
Mnie takie konkursy nie interesują...
A przy okazji możesz załapać wira czy keylogga jak będą Ci wysyłali na poczte zdjęcia... Pomysł: 0/10 Mój qmpel miał podobną sytuację ale na innym forum związanym z Tibią... I nie stety stracił 78 lvl knighta, którego już nie ma...=[ |
Skoro cie nie interesuja to nie musisz ogladac tego tematu i nie musisz sie wypowiadac ani oceniac. Ale dzieki za porade z keyloggami chociaz mam antywirusy ktore skanuja moja poczte ;P
|
Jak cos to macie czas do niedzieli ;)
|
No co jest nikt nie jestes chetny? :/
|
ciekawy temat ale niewiem czy nie boisz sie dostac jakiegos keyloga itp. a jakos niewidze zadnych zdjec a szkoda chetnie bym sobie je poogladal
|
Naucz się edytować ...
|
Co to znaczy fajny?? Mam specjalnie układać 45 mpa bo awansuje na 45 lvl?? A tak serio to fajny pomysł, ale nierozumie czy opłaca mi się wysyłać zdjęcia, bo ja robie normalne, a nie jakoś sztucznie upiększone. Jestem ciekaw jakie będe te nagrody :D
|
@up
Nagrodą będzie 100zł...jak sobie narysujesz -.-... |
Już se wyobrażam \/
"Witam! Wygrałeś w moim konkursie na najlepszy ss! Twoją nagrodą jest... PACC i Magic Plate Armor !! Wystarczy, że w ciągu 12h wyślesz na mój e-mail swoj numer acc i pass! Gratuluje! Pozdro" Hyh, i takie coś wysłane do wszystkich co mieli dobre eq na ss'ku :P Lub wysoki lvl |
aaa
Mody usuncie ten temat bo zadnych zdjec -.- jesli mi sie wydaje to jest temat ze zdjeciami :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |